top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Апробацію оновлених антикорупційних інструментів для молоді подовжено до 25 вересня 2020 року!

Доброчесні освітяни, які у карантинний час ДОЛУЧИЛИСЯ до апробації оновлених антикорупційних інструментів, звертаємось, у першу чергу, до вас.

Ми щиро дякуємо вам за докладені зусилля з формування в учнівства доброчесності шляхом застосування ОНОВЛЕНИХ антикорупційних інструментів!

Розуміючи виклики дистанційної освіти,наша команда у співпраці з проєктом #USAID_ВзаємоДія підготували прекрасну новину – ПОДОВЖЕНО ТЕРМІН АПРОБАЦІЇ оновленого набору інструментів для роботи з молоддю ДО 25 ВЕРЕСНЯ 2020 РОКУ.

Нагадуємо, що для апробації оновлено антикорупційні УРОКИ і КВЕСТ.

Результати апробації буде презентовано на ІІ Національному координаторському саміті EdCamp Ukraine у жовтні 2020 року. Беручи участь в апробації, Ви можете стати однією із 5-ти осіб, які отримають позаконкурсну участь у цій події.

Отже, у вересні ми чекаємо на ваші враження і коментарі від апробації. Остаточним підтвердженням вашої участі в апробації буде заповненння вами, разом з учнівством, до 25 вересня 2020 року підсумкової рефлексійної форми.

А якщо серед вас є вчительки й учителі, які тільки дізналися про апробацію і готові до нового досвіду з формування доброчесності – напишіть нам на пошту, ми надамо усі необхідні матеріали, рекомендації і підтримку.

Ми – за доброчесніть, а ви?

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page