top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020: Тримай п’ять, освіто!

З карантином через пандемію коронавірусу постали неабиякі виклики в організації освітніх процесів дистанційно. EdCamp Ukraine вважає за необхідне якнайшвидше зібрати й передати досвід цифрових форматів і підходів в освіті.

Для цього ми оперативно організували Антикризовий національний онлайн-EdCamp «Тримай п’ять онлайн, освіто!» – щоб підтримати учительство і батьківство, заохочувати їх залишатися на зв’язку, не відступати та обговорювати, як має змінюватися викладання та навчання під час та після кризи.

(Не)конференція відбуватиметься онлайн 5 днів поспіль, з 13 до 17 квітня, у другій половині дня. Символічне «п’ять» стосується п’яти тем та експертних сесій на день. Усі разом становлять загальнонаціональне розуміння викликів в українській освіті під час кризи пандемії коронавірусу та за її межами.

Тематичні напрями: 1) освітня політика, 2) фізичне здоров'я та психологічна стійкість, 3) фінансові та правові проблеми, 4) дистанційне навчання та навчання, 5) педагогіка партнерства та критичне мислення.

Експертні потоки: 1) представники уряду, 2) знаменитості, 3) українські експерти, 4) міжнародні експерти, 5) педагоги-практики.

Ці п’ятірки доповнюються п’ятьма принципами EdCamp, п’ятьма учасниками країн Східного партнерства ЄС, п’ятьма родзинками події та, звісно, п’ятьма днями (не)конференції.

І дуже ВАЖЛИВО та НЕЙМОВІРНО: на Антикризовий національний онлайн-EdCamp не буде конкурсного відбору, але потрапити на нього зможуть П`ЯТЬ тисяч охочих, які зареєструються першими!

Тож не гайте часу та реєструйтеся за посиланням! Залишайтеся вдома і зустрінемося ОНЛАЙН!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page