top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЩО ТАКЕ СОЦІАЛЬНО-ЕМОЦІЙНЕ І ЕТИЧНЕ НАВЧАННЯ І ЧОМУ ВОНО НАМ ПОТРІБНЕ

Як виростити дитину і З ЛЕГКІСТЮ відпустити її у наш такий величезний та складний світ?

ЧОМУ до сих пір більшість людей думають, що успіх і щасливе життя людини ЗАЛЕЖИТЬ від рівня знань базових шкільних предметів, і далі - виключно від професіоналізму?

Soft skills - соціально-психологічні (м’які) навички, які ЗНАДОБЛЯТЬСЯ кожному і кожній в більшості життєвих ситуацій: уміння комунікувати, співпереживати собі й іншим, працювати в команді, креативно й критично мислити, вести за собою і виважено йти за лідерами тощо. Без них ваша дитина, дорослішаючи, РИЗИКУЄ спотикатися на різних етапах життя - особистого і професійного.

Чи можна НАВЧИТИ цим реальним навичкам?

ТАК!

З ініціативи EdCamp Ukraine та за підтримки особисто міністерки освіти і науки (Наказ Міністерство освіти і науки України No 1431 від 18.11.2019 р.) в Україні розпочалася загальнонаціональна ДОСЛІДНИЦЬКА ПРОГРАМА, мета якої - апробувати програму соціально-емоційного й етичного навчання (СЕЕН) та поєднати її з кращим УКРАЇНСЬКИМ досвідом навчання м'яких навичок.

СЕЕН — це освітня програма, розроблена спеціалістами Emory University для міжнародного використання, яка ґрунтується на баченні «етичного та повного співпереживання світу для всіх людей». Вона навчає УЧНІВСТВО бути етичними членами місцевої, національної та світової спільнот, а ОСВІТЯНАМ дає інструменти для сприяння благополуччю дітей.

Можете просто зараз особисто розпочати ЗНАЙОМСТВО з СЕЕН з безкоштовного онлайн-курсу: англійська версія курсу доступна за адресою http://seelearning.emory.edu, українська версія буде готова восени 2020-го року.

Також запрошуємо стежити за новинами - у наступних відео ми розкажемо докладніше, чому ця програма так важлива для нашої освіти, у чому особливості цієї програми та як її краще використовувати в школі.

Дякуємо Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD за підтримку.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page