top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

До 2024 року в 26 українських школах пілотуватимуть проєкт з розвитку м'яких навичок

Наказ, який ОФІЦІЙНО затверджує програму інноваційного освітнього проєкту (що за формою реалізації є експериментом, ґрунтованим на програмі соціально-емоційного й етичного навчання - СЕЕН), прогнозовані результати, а також перелік і способи підтримки пілотних закладів освіти, був розміщений на сайті Міністерства освіти і науки.

Ініціаторами втілення проєкту в Україні є спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine.

Які п’ять основних фактів варто знати про програму СЕЕН?

1. Використання її в закладі освіти уможливлює підвищення успішності навчання мінімум на 11 % та знижує випадки цькування мінімум на 10 %, сприяє розвитку в учнівства критичного мислення та загалом м’яких навичок.

2. Апробована в країнах Америки, Європи та в Індії, у своїх класах в усьому світі її спробували понад 500 педагогів, і всі – і педагоги, і діти, і батьки – залишилися задоволеними і визнали її продуктивність та необхідність у сучасній освіті.

3. Від початку розроблялася для міжнародного використання, тому не містить нічого, що могло б конфліктувати з будь-яким історичним, культурним чи релігійним контекстом країн.

4. Ґрунтується на працях з емоційного інтелекту Деніела Ґоулмена, який особисто є постійним консультантом програми та сприяв розробці додаткового рівня, якого немає у його працях.

5. Відкрита для варіювання відповідно до національних особливостей системи освіти, орієнтована на поєднання кращого світового і українського досвіду.

"М’які навички є невід’ємною складовою успішного навчання й обов’язковою компетентністю, якою має володіти випускник Нової української школи», – зазначила Міністерка освіти і науки Ганна Новосад.

Докладніше у прес-релізі за посиланням та наших подальших новинах.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page