top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

День Гідності в Україні – уп'яте і з оновленням!

Уже встановилася гарна традиція: наприкінці осені говорити в освіті про гідність, читати відправлені собі в майбутнє листи та писати нові – собі ж на прийдешній рік, про те, які вчинки робитимуть нас більш гідними людьми.

Якщо раптом ви ще не чули про цю традицію – зможете більше дізнатися на спеціальній сторінці Global Dignity Day: Ukraine.

А якщо вже все знаєте і, як і ми, з нетерпінням чекаєте цього дня, – будь ласка, реєструйтеся на вебінар, і там ми розкажемо, що новенького приготували разом із партерами цього року!

РЕЄСТРАЦІЯ до 05 ЛИСТОПАДА 2019 року 23:59 за посиланням http://bit.ly/applygdignityukraine2019.

Саме за вказаною під час реєстрації електронною поштою (пишіть її уважно!) ми запросимо Вас на орієнтаційний вебінар (під час якого розкажемо про все докладно та дамо відповіді на всі запитання).

ОСОБЛИВІСТЮ УРОКУ-ДИСКУСІЇ ЦЬОГО РОКУ стане компонент «Хороша людина», який забезпечують партнери події:

- нові антикорупційні інструменти для застосування в школі від проєкту USAID_ВзаємоДія, що допоможуть говорити про недоброчесні вчинки і таке явище, як корупція, а також способи її попередження й подолання;

- ідеї щодо ознайомлення з Цілями сталого розвитку від UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, щоб говорити з учнівством про Землю, як наш спільний дім;

- кілька активностей від команди Emory University та Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD за мотивами програми соціально-емоційного і етичного навчання, що допоможуть розвивати стійкість, співпереживання і взаємозалежність;

- марафон написання листів від Amnesty International Ukraine на підтримку сміливих дітей і підлітків з різних країн світу, які борються за права людини;

- презентації нових історій про досягнення жінок від Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine, що допоможуть привернути увагу до видимості і гідності жінок;

- гейміфіковані матеріали від Anastasiya Dyakova для роботи з підлітками щодо безпечної сексуальної поведінки в інтернеті, що представлені у форматі «просто роздрукую і проведу гру», а також деталізований план бесіди з підлітками на тему надсилання оголених фото;

- відеосвідоцтва жертв Голодомору й Голокосту від USC Shoah Foundation та Zachor Foundation for Social Remembrance, які можна використовувати з навчально-виховною метою.

За надісланими підсумками про проведення уроку буде розіграно комплекти для заснування і розвитку у 2020 році книжкових лабораторій змін «Зі сторінок у життя» (у рамках ініціативи ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» Empatia і EdCamp Ukraine #книгоНУШ).

Усі, хто пройдуть підготовчий вебінар, отримають спеціально розроблений робочий зошит для учнівства. І, звичайно ж, сертифікати про участь та ексклюзивні настінні перекидні календарі «Хороша людина» на 2020 рік.

Подія відбувається під патронатом Міністерство освіти і науки України та за підтримки проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія».

Це вже вп’яте у символічний проміжок – від державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада до Міжнародного дня боротьби з корупцією 09 грудня – Україна долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 4 роки взяли участь понад 75 000 учасниць і учасників із 1000 закладів освіти. Ще у жодній країні Європи історії про гідність не збирали стільки людей одразу!

Інформаційне повідомлення про подію доступне за посиланням: http://bit.ly/gdignityukraine2019.

Встановити спеціальні символічні визначники приналежності до Всесвітнього Дня Гідності можна за посиланнями: обкладинка – http://bit.ly/covergdignityukraine2019; аватарка – http://bit.ly/avatargdignityukraine2019.

До зустрічі у вебінарній кімнаті!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page