top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ВАУ-ОНЛАЙН-КУРС ВІД EDCAMP UKRAINE!

За онлайн-освітою – сьогодення!

Так, навіть не майбутнє – дистанційні онлайн-курси за своєю ефективністю давно успішно конкурують із традиційною освітою, а за доступністю, здається, навіть випереджають «канонічні» освітні інституції.

Створити якісний онлайн-курс – це реальний шанс донести певні важливі меседжі до найширшої аудиторії, та ще й в найкоротші терміни!

Керуючись такою простою логікою, команда Edcamp Ukraine за підтримки нашого постійного партнера – Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні – приступила до розробки власного онлайн-продукту: цього тижня в одному з мальовничих куточків Харківської області зібралося експертне коло з питань недискримінації в освіті.

Для організації ця тема є пріоритетною: щороку принаймні декілька наших подій присвячені саме їй! Згадаймо хоча б антидискримінаційну експертизу проектів шкільних підручників, сертифікаційну програму з підготовки експертного кола для її здійснення, відповідні тренінги для видавництв і авторських колективів, потужний антидискримінаційний компонент на щорічній Національній події...

Наш майбутній онлайн-продукт призначається батьківству, педагогам, які працюють у школах і дитсадках, а також старшокласницям/-кам. За три робочі дні «десятеро сміливих» створили не тільки концепцію онлайн-курсу, а й визначилися з темами та головними меседжами навчальних модулів. І навіть встигли пофантазувати про особливості майбутніх відеозйомок.

Але одразу домовилися: до певного моменту усе тримаємо в секреті) Проте вже зараз готові стверджувати: якщо вдасться реалізувати бодай третину із задуманого, для української освіти цей курс точно стане мегаподією!

Доведеться дещо зачекати: наразі відбулася лише установча експертна зустріч. Попереду копітка робота тривалістю приблизно в рік! Стільки часу потрібно для того, щоб усе зробити на рівні «вау»!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page