top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Очікуйте на наш дзвінок - оргкомітет П'ятої національної (не)конференції розпочав телефонні інте

Друзі, 18 травня розпочалися тисячі телефонних інтерв'ю у рамках процедури конкурсного відбору на П'яту національну (не)конференцію для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2019!

За результатами І Національного саміту для координаторів і координаторок регіональних (не)конференцій ми значно удосконалили процедуру і сподіваємося, що вона стала ефективнішою та прозорішою.

Якими ж є особливості телефонних інтерв'ю цього року?

1) Кожна особа отримує два дзвінки від двох різних інтерв’юерів/-ок з числа коодинаторського кола EdCamp в регіонах. 2) Два сценарії інтерв’ю (А і Б). 3) Кожен інтерв’юер / інтерв’юерка робить у середньому 50 дзвінків (25 за сценарієм А, 25 за сценарієм Б). 4) Фінальне оцінювання відбувається за підсумками результатів телефонних інтерв’ю та оцінки від оргкомітету національної події. 5) Удосконалена система виставлення балів. 6) Заявки, які надійшли після дедлайну, не розглядаються. 7) Першими отримують дзвінки ті, хто раніше подали заявку.

Усіх аплікантів і апліканток на участь у національній події запрошуємо до 27 травня відповідати на телефонні дзвінки, навіть коли на екрані незнайомий номер 🙂, та бути креативними й натхненними під час співбесіди.

Оргкомітет надзвичайно вдячний усім, хто зголосилися допомогти нам з цим надзвичайно цікавим, але й трудоємним етапом, адже саме з нього розпочинається участь усіх, хто подавали заявки, у П'ятій національній події.

Хочемо наголосити, що навіть якщо когось цього року і не буде запрошено, ви всі - члени і членкині спільноти відповідального вчительства, і ми чекаємо на вас на наступних регіональних і національних подіях у форматі EdCamp та інших наших проектах 🙂

Together we can do it!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page