top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

EDCAMP UKRAINE ЗАКЛИКАЄ ДО ШИРОКОГО ДІАЛОГУ ПРО МАЙБУТНЄ ОСВІТИ

ЗАПРОШУЄМО УЧНІВСТВО, БАТЬКІВ, ОСВІТЯН, МІНІСТЕРКУ ОСВІТИ Й НАУКИ ТА ОБРАНОГО ПРЕЗИДЕНТА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Дорога спільното!

Думаємо, ви погодитеся, що 2019 рік – рік багатьох змін в Україні: рік президентських та парламентських виборів, зміни уряду, підготовки виборів до органів місцевого самоврядування.

Це все важливі процеси, у яких кожна і кожен із нас так чи інакше бере участь – приймаючи рішення, формуючи погляди, діючи чи утримуючись від якихось вчинків.

#EdCampUkraine об’єднує людей різних політичних, культурних і релігійних поглядів та симпатій, але ми переконані: просування та втілення реформи освіти має бути поза будь-якими відмінностями, а навпаки – згуртувати всіх заради майбутнього наших дітей, нашої країни, і світу загалом.

Над утіленням реформи Нова Українська Школа – підтримуючи чи конструктивно критикуючи – кілька років працюють тисячі людей, у тому числі ми з вами:

експерти та чиновники МОНУ й адміністрацій, донори, депутати, громадськість, директори шкіл, які розумно користуються наданою автономією, вчительство, яке працює за новими методами та власними програмами, батьки, котрі підтримують педагогіку партнерства, і, що важливо, самі учні й учениці, які переймають нові моделі співпраці.

Зібравши команду EdCamp Ukraine, регіональних координаторок і координаторів (хто змогли приїхати у переддень Великодня :-) ), учнівство та студенство з Харкова і області, ми записали ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ до новообраного Президента України Володимира Зеленського, команди Зеленського​, міністерки освіти і науки України Лілії Гриневич, Міністерства освіти і науки України, освітніх громадських організацій та всіх стейкхолдерів освіти.

Оргкомітет П’ятої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2019, яка цього року відбудеться 7-8 липня, традиційно – у Харкові, також надіслав йому офіційний лист-запрошення.

Просимо вас ПОШИРЮВАТИ це відео, адже його мета – привернути увагу української спільноти та іноземних партнерів до необхідності продовжити роботу над реформуванням освіти, підсумувати те, що вже зроблено, та обговорити виклики, які постають.

А ще – пишіть, будь ласка, які ЗАПИТАННЯ про долю української освіти ви хочете поставити державному менеджменту, від якого вона залежить.

Ми також подовжуємо РЕЄСТРАЦІЮ на EdCamp Ukraine 2019 до 10 травня 2019 року: http://bit.ly/edcampukraine2019.

Відеозвернення за посиланням: http://bit.ly/meetatedcamp2019.

Офіційний прес-реліз за посиланням: http://bit.ly/prmeetatedcamp2019.

Разом з Карліною Даушвіли, Максимом Дьоміним, В'ячеславом Пчолкою, Дарією Малаховою, Олександром Даценком, Олександром Думишинцем, Валентиною Какадій, Леонідом Мироненком, Оксаною Томищ, Майєю Тутаєвою, Валентиною Федорякою, Лілією Синчук, Олегом Марущенком, Іриною Железняковою, Олександром Елькіним, Оленою Масалітіною, Іриною Міньковською, Мілою Захаровою, Артемом Захаровим, Уляною Рудіч, Якобом Фюрстом, Світланою Нестеренко.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page