top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Опубліковано офіційне відео EdCamp Ukraine 2018

За неповні три роки від Першої до Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів команді EdCamp Ukraine вдалося об’єднати понад 20 000 педагогів з усієї країни в рамках національних і регіональних подій.

18 інтерактивних зон 1 000 учасників і учасниць 150 експертів і експерток 11 країн світу 76 вчительських сесій 6 відкритих уроків книга "Зростаймо разом із EdCamp'ом" у кожній сумці запуск курсу "Як привезти EdCamp до своєї громади" результати дослідження "Навчати і навчатися: як і куди зростати українським педагогам" 7 видавництв національний рекорд прес-рум кімната тиші арт-лабіринт 30 продуктів у новій колекції брендованих виробів

За участі Міністерки освіти і науки України Лілії Гриневич, Уповноваженого Президента з прав людини Миколи Кулеби і ведучої ТСН на каналі 1+1 Наталії Мосейчук.

УПЕРШЕ:

Після-EdCamp із 15-ма глибокими зануреннями. Онлайн-застосунок - маленький Facebook спеціально для нашої події. І ВЕЧІРКА у секретному місці :)

Запрошуємо разом з нами ще раз пережити ці казкові три дні!

Фінальний відеоролик Четвертої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2018 готовий. Як і попередні три, ми можемо переглядати його безкінечно :-) А ви?

Посилання на нашому каналі у YouTube: https://youtu.be/262CZ2leBP4.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page