top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Випущено третю серію фільмів про вплив EdCamp Ukraine на життя освітян

ІСТОРІЯ ТРЕТЯ: ВАЛЕНТИНА ФЕДОРЯКА, С. ТРУДОЛЮБ, ПОЛТАВСЬКА ОБЛ.

Ми знаємо, що після виходу фільму про першу едкемпівку Маю Тутаєву (можна подивитися за посиланням https://youtu.be/hcFSLLCDTps) сповідь учителя Леоніда Мироненка (відео за посиланням https://youtu.be/BQZTwZD0idk), усі чекали наступної серії, а багато хто намагалися дізнатися, кому ж буде присвячено наступний сюжет :)

Звичайно, ми не могли зняти фільм про цю людину - учительку з маленької сільської школи, яка за підтримки надзвичайної шкільної команди за 1 рік (!) змогла потрапити на національну (не)конференцію, поїхати з ЕдМандрами до Фінляндії, провести регіональний міні-EdCamp і привезти фінську команду з Lumo Education у свою школу. Історія пані Валентини тільки ще раз підтверджує 2 речі: 1) ефект "довгого хвоста" дйсно працює, і 2) якщо ти чогось сильно хочеш і методично їдеш до цього кожного дня, мрія обов'язково здійснюється!

Колись ця сильна жінка вразила нас своїм листом на едкемпівській пошті, а тепер вона вражає всю освітянську спільноту кожного дня. Отож, історія третя – про Валентину Федоряку, учительку математики й фізики Трудолюбівської ЗОШ: https://youtu.be/WHwLKEWDT64.

За рік ми хочемо 10 000 таких історій! Підтримаєте нас на «Спільнокошті»: https://biggggidea.com/project/edcampukraine2017?

Запрошуємо до перегляду!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page