top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Конкурс на участь в українсько-фінському експерименті відкрито

Змінитися за 7 днів!

Українсько-фінська програма розвитку середньої освіти шукає першу школу для участі в проекті “Змінитися за 7 днів”, гасло якого —"Ловіть нові іскри для вашого викладання!" (Get A New Spark for Your Teaching).

Ініціатори проекту, ГО "ЕдКемп Україна", оголошують конкурс серед усіх українських шкіл, готових до змін за фінською моделлю, визнаною однією з найуспішніших у світі. Фінські спеціалісти з компанії Lumo Education LtD проживуть із обраною школою тиждень. Допоможуть зробити аудит сильних і слабких сторін, проведуть низку відкритих уроків і тренінгів (як для педагогічного колективу, так і для адміністрації й допоміжного персоналу) та стимулюватимуть розробку власної програми вдосконалення. Враховувати будуть специфіку і школи, і населеного пункту, де вона розташована, — тобто не даватимуть загальні рекомендації “про все для всіх”, а працюватимуть із конкретною ситуацією.

Обидві команди інвестують у цю ініціативу власні ресурси, роблячи її безкоштовною для школи та вчительства. Ми переконані, що принципи, опрацьовані на першому етапі проекту, можуть бути згодом використані і в інших українських школах. І їх уже готові втілювати в щойно відкритому EdCamp Ukraine Осередку навчання освітян впродовж життя "Біла ворона".

Деталі та реєстрація за посиланням: https://www.edcamp.org.ua/bilavorona.

Поширте інформацію серед усіх, кому це може бути цікаво - давайте разом доведемо, що основу сталих змін можна закласти у дуже короткий строк!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page