top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

EdCamp Ukraine на церемонії вручення національної премії Global Teacher Prize Ukraine

На церемонії вручення національної премії Global Teacher Prize команда EdCamp Ukraine була щаслива побачитися з багатьма друзями! Ми раді, що долучилися до події, яка на високому рівні вшанувала вчительську професію і засвідчила: в Україні вчителі й учительки важливі.

Наша команда як ніхто знає, що організація таких масштабних заходів у громадському секторі вимагає величезної праці. Пишаємося, що Зоя Литвин, Оленка Северенчук і команда Громадської спілки «Освіторія» разом із партнерським колом змогли так неймовірно чудово реалізувати ідею, яка лише ось у квітні була презентована в Україні.

Як і було оголошено, EdCamp Ukraine дарує всій фінальній 20-ці вчителів і вчительок премії позаконкурсне запрошення на Четверту національну (не)конференцію для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2018 (але все одно чекаємо від вас, шановні двадцятниці й двадцятники, на заповнену анкету, коли розпочнеться прийом заявок 🙂 )

Ми приготували ще один подарунок – для команди ГС «Освіторія»😊 Це наша вдячність за титанічні зусилля цим чудовим людям, які не тільки подарували освітянам святкове дійство, а й показали всій країні, наскільки має бути шанованою вчительська професія.

Ми забезпечимо участь однієї особи з організаторської команди в першій освітній експедиції ОНОУЖ "Біла ворона" до Фінляндії, що є еквівалентом 1000 євро. І віримо, що реальні зміни в освіті можливі тільки за умови синергії зусиль!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page