top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

EdCamp Ukraine на 24-му Форумі видавців

Команда EdCamp Ukraine - а саме Олександр Елькін і Олена Малахова - взяли участь у трьох заходах 24-го Книжкового форуму.

У Центрі Шептицького за нашої модерації відбулася публічна дискусія "Навчити вчителя", присвячена підвищенню кваліфікації шкільних педагогів.

Олена Малахова провела сесію про антидискримінаційну експертизу шкільних підручників.

Третім виступом команди EdCamp Ukraine на 24-му Форумі видавців стала сесія від Олени Малахової та Олени Синчак, присвячена фемінітивам в українській мові. Тому, що вже зроблено, і планам на цей рік.

Команда EdCamp Ukraine вдячна Миколі Скибі, Михайлові Комарницькому, Ірині Славінській і 24-му Форуму видавців у Львові за привернення уваги широкої громадськості до цих тем.

Про цікаві факти до програми "EdCamp in a Box. 3.0", успішні освітні практики, фінансову мотивацію вчителя і повагу до професії у містах і селах, підвищення кваліфікації від учасників і учасниць освітнього кластеру на 24-му Форумі видавців читайте на сайті Нової української школи за посиланням: http://nus.org.ua/articles/navchyty-vchytelya-kilka-idej-z-osvitnogo-klasteru-na-forumi-vydavtsiv.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page