top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Результати конкурсу на проведення міні-EdCamp'ів в Україні

Дорогі друзі, шановне відповідальне учительство і всі-всі-всі!

Ми неймовірно щасливі нарешті повідомити усім результати конкурсу заявок на проведення міні-EdCamp'ів в Україні!

Перепрошуємо за затримку – ми вирішили трошки почекати, поки тривали перемовини щодо підтримки більшої кількості заявок, і повірте – докладали неймовірних зусиль для пошуку таких можливостей.

Зате протягом 2016 року в Україні відбудеться 11 (!) міні-едкемпів!!!

Сподіваємося, що їх відбудеться більше, адже багато хто з вас – і це надзвичайно важливо для розбудови спільноти відповідального учительства! – у примітках писали про те, що ця ідея настільки вас захопила, що міні-EdCamp відбудеться, навіть якщо не отримає підтримки в межах конкурсу заявок (зазначимо, що така приписка не впливала на загальну оцінку заявки).

Одразу скажемо – якщо Ви не знайдете себе нижче серед переможців, це зовсім не означає, що Ваша ідея не варта втілення! Просто поки що для неї ще не акумулювалися ресурси...

Усіх, хто подавали заявки, але поки що не отримали підтримки, ми з радістю запрошуємо ПОЗА КОНКУРСОМ взяти участь у Другій національній (не)конференції EdCamp Ukraine, яка відбудеться навесні 2016 року! Там Ви зможете обговорити й удосконалити деталі Ваших ідей і – ми переконані! – знайти однодумців та однодумиць для їх утілення, а також, імовірно, і спонсорську підтримку. Ми обов’язково надішлемо Вам персональні запрошення!

Для тих же, хто протягом 2016 проведуть міні-едкемпи по всій Україні, участь у Другій національній (не)конференції EdCamp Ukraine є обов’язковою. А інакше як же всі довідаються про результати, успіхи та, можливо, якісь труднощі під час реалізації уперше в Україні цього інноваційного формату? :)

Нагадуємо, що оцінювання здійснювалося автономно незалежним журі у кілька етапів: спочатку призначали певну вагу кожному критерію оцінювання (1 -програма і тематика, відповідність формату (не)конференції, 2 - логістика та технічне забезпечення, 3 - кількість учасників/-ць та їх залучення, 4 - оцінка ефективності заходу, очікувані результати, 5 - командна робота та розподіл обов’язків, 6 - якість оформлення заявки, проект бюджету), потім загальний коефіцієнт ваги критерію обчислювався за формулою, потім кожна заявка оцінювалася автономно кожним/кожною членом/членкинею журі, потім усі оцінки за кожним окремим критерієм додавалися та множилися на коефіцієнт ваги критерію, і вже потім загальний бал обчислювався іще за однією формулою!

Хух!.. Це було непросто, скажемо ми вам :)

(Результати конкурсу не можуть бути оскаржені та не підлягають обговоренню і змінам, проте ми готові згодом надати коментарі щодо того, як можна покращити Вашу заявку.)

Зрештою ми отримали зведену таблицю, у верхній частині якої чітко відокремлювалися 11 заявок, між сумарними балами яких розрив становив лише кілька сотих бала, решта заявок значно «відставали» на кілька балів. Саме тому було прийняте рішення шукати додаткової підтримки, щоб дотримати справедливості.

І ми щиро вдячні усім, хто підтримали ідею проведення міні-едкемпів, а також усій команді журі, яка самовіддано працювала десятки годин, щоб неупереджено та об’єктивно оцінити кожну заявку за визначеними критеріями!

Від усієї спільноти відповідального вчительства та команди EdCamp Ukraine висловлюємо НАЙЩИРІШУ ВДЯЧНІСТЬ за те, що 11 міні-едкемпів стали можливими, –

Посольству США в Україні та особисто Олександрі Єгоровій, помічниці аташе з питань культури,

Microsoft в Україні та особисто Роману Рудюку, керівнику програми «Партнерство в освіті»,

Intel Education в Україні та особисто Тетяні Нанаєвій, менеджерці з корпоративної діяльності дирекції освітніх програм, і Людмилі Савченко, координаторці освітніх програм,

Представництву в Україні фонду імені Гайнріха Бьолля та особисто Сєргєю Сумлєнному, керівнику Представництва, і Ганні Довгопол, координаторці програми «Гендерна демократія» –

СПАСИБІ, ЩО ВІРИТЕ В УКРАЇНСЬКУ ОСВІТУ І СПРИЯЄТЕ ЇЇ РОЗБУДОВІ!

Отже, нарешті (та-да-да-да!!!) – ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖИЦЬ і ПЕРЕМОЖЦІВ!

(для вас ми розкажемо, що робити далі, і дамо відповіді на всі ваші запитання, перевіряйте пошту)

1. Бедікян Надія Іванівна

м. Одеса,

Одеський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Одеської міської ради Одеської області.

Тематика: Інформаційні технології в освіті (у викладанні, в управлінні закладом). Педагогічні технології формування навичок ХХІ ст. (soft skills). Робота з обдарованими дітьми та по забезпеченню якості освіти. Особливі діти (інклюзія в освіті). Реформування освіти.

2. Боровець Лілія Костянтинівна

м. Львів,

Центр інноваційної освіти Про.Світ.

Тематика: Інтерактивні методи викладання: технології в освіті, психологія, міжнародний досвід.

3. Бушина Інна Борисівна

м. Черкаси,

Черкаський міський методичний кабінет установ освіти.

Тематика: Яка вона повинна бути – сучасна освіта? ІКТ в освіті, нові педагогічні технології, освіта і освіченість, духовність сучасної людини.

4. Вовк Олексій Васильович

с. Божиків, Тернопільська обл.,

Божиківський НВК «ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ».

Тематика: Розвиток сільської освіти. Зошити з друкованою основою: потрібні школярам чи не потрібні? Інтернет-ресурси для вчительства. Як залучити вчительство до користування технікою.

5. Домарацька Оксана Леонідівна

с. Деревок, Волинська обл.,

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Деревок.

Тематика: Інноваційні педагогічні технології.

6. Кравченко Надія Станіславівна

м. Кіровоград,

Комунальний заклад «Навчально-виховне обєднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Тематика: Соціокультурний аспект у вивченні іноземних мов.

7. Мягких Ганна Олександрівна

м. Дніпропетровськ,

КЗО «Міський юридичний ліцей» Дніпропетровської міської ради.

Тематика: Гендер в освіті.

8. Стельмах Світлана Миколаївна

м. Херсон,

Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №55 Херсонської міської ради.

Тематика: Школа щасливого дитинства.

9. Сокол Ірина Миколаївна

м. Запоріжжя,

Комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів"Січовий колегіум» Запорізької обласної ради.

Тематика: Подивіться батьки, які у вас талановиті діти!!!

10. Чуйко Тетяна Іванівна

смт. Краснопавлівка, Харківська обл.,

Краснопавлівський багатопрофільний ліцей Лозівської районної держаної адміністрації Харківської області.

Тематика: Особливості школи нового типу.

11. Шостир Кристина Олександрівна

м. Костянтинівка, Донецька обл.,

Костянтинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3.

Тематика: Інновації в освіті та патріотичне виховання.

ДО ЗУСТРІЧІ НА (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЯХ EDCAMP!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page