top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Марина Богуслав

Україна, Київ

ПРО МЕНЕ

Начальниця відділу електронних навичок департаменту цифрової економіки Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Радниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Координаторка Проекту "Академія навичок" ("Skills Academy") www.skillsacademy.com.ua, керівник соціального проекту "Центр майбутнього: Золотий кадровий резерв нації".

10 років у громадській сфері (молодіжній політиці), авторка й координаторка більше 100 великих проектів у різних напрямках, комунікаторка, нетворкера, фандрайзерка, лобістка, мама 9-річної доньки :-)

Досвід роботи в бізнесі, у т.ч. керівництво освітніми програмами, семінари бізнес-тренерів (Брайан Трейсі, Стівен Кові, Робін Шарма) в Україні.

Досвід державної служби з 2008 р., зокрема – начальник відділу молодіжної політики Київської міської державної адміністрації.

2 вищі освіти (технічна, економічна), 2 середніх, тренінги-курси-література – постійно. Останні курси (2013) – Директор з персоналу, Комерціоналізація наукових ідей.

Я багато чим захоплююсь, у мене величезне коло знайомих, я завжди посміхаюсь, а все через те, що займаюсь улюбленою справою. Я бажаю усім знайти свою улюблену роботу, завести корисні контакти та зв’язки, і просто о

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Тренди в самоосвіті та онлайн-освіті на основі результатів власних соціологічних досліджень»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

На основі власних досліджень трьох років 2013-2015 (тренди в самоосвіті, тренди в рекрутингу молодих спеціалістів, та громадянська освіта) я би хотіла розповісти про нову парадигму освіти – Освіта 3.0, що базується на досягненні цілей. Тобто виходячи з мотивації людини (дитини, студента) підлаштовується і освітня програма, і методики викладання. Також дуже важливим є філософія "Освіта впродовж життя", на яку я буду звертати окрему увагу, і наскільки важливо в сучасному інформаційному просторі не загубитися у вирі інформації.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Доповідь з обговоренням

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Грамотне суспільство, а отже, і сильна держава, починається з освіти, навіть якщо кажуть – з виховання у сім'ї, але наші батьки –"вихователі" теж колись училися)

Учителі – це провідники освіти. І навіть зараз незважаючи на кризу, низькі зарплатні і безліч проблем є вчителі-новатори, які хочуть давати своїм вихованцям нові знання, пропонують методики. Таких людей має бути якомога більше. І конференція має їх об'єднати.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Я би хотіла, щоб наші вчителі незважаючи на всі тамчасові складнощі, ВІРИЛИ. Вірили, що все зміниться на краще. Що власними силами та завдяки об'єднанню зусиль нам вдастся вивести українську освіту на якісний міжнародний рівень, запровадити кращі стандарти та в результаті виховати сильну націю, яка прагне власного успіху та успіху власної країни.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page