top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

“З великою радістю підтримую учасників та організаторів EdCamp Ukraine” – дружина Президента України

28 травня 2015 року ми отримали лист від дружини Президента України зі словами підтримки на адресу учасників та команди EdCamp Ukraine. Дякуємо першій леді України пані Марині Анатоліївні Порошенко за щирі слова та увагу до нашої освітньої ініціативи!

«Щиро дякую команді EdCamp Ukraine за організацію першої (не)конференції для шкільних педагогів. Головною метою подібних заходів є обмін досвідом між професіоналами своєї справи і, як наслідок, впровадження в життя сучасних методик та новітніх підходів до виховання й розвитку підростаючого покоління.

Професійне зростання педагогічного складу навчальних закладів, завжди актуальне питання для суспільства, оскільки саме вихователі та вчителі закладають основу будь-якої нації. Сподіваюсь, що платформа EdCamp Ukraine стане рушійною силою реформування освіти та науки в україні і, з часом, буде постійно діючим механізмом наближення України до світових стандартів в галузі освіти.

Вважаю обраний формат (не)конференції ефективним шляхом для розвитку дієвого педагогічного співтовариства. Будувати нову державу потрібно з якісної освіти та виховання наших дітей, саме вони – майбутнє України!

З великою радістю підтримую учасників та організаторів першої (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine. Бажаю натхнення, сил та успіху на обраному шляху!».

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page