top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Олександр Елькін та Марина Пащенко

Україна, Харків

ПРО НАС

Олександр спеціалізується на комп'ютерних науках і маркетингу некомерційних організацій, має 10-літній досвід управління у сфері освіти, кандидат технічних наук. Автор більш ніж 40 наукових статей, патентів та науково-популярних публікацій.

Під його керівництвом підтримуються загальноукраїнські та міжнародні проекти, у яких інформаційні технології взаємодіють з освітою. Спікер національних та міжнародних подій, тренер. Натхненник освітнього руху EdCamp в Україні.

Олександр є куратором-засновником харківського хабу Global Shapers Community (www.globalshapers.org/hubs/kharkiv), міжнародної ініціативи Всесвітнього економічного форуму. Був одним з українських делегатів на Форумі-2014 у Давосі, Швейцарія.

Активно реалізує себе в єврейській громаді та бере участь у її житті, є членом Опікунської ради Єврейського культурного центру «Бейт Дан» у м. Харкові (www.beitdan.org.ua).

Марина – керівник в області IT. Має успішний досвід розвитку стартапів, керування великими комерційними та соціальними проектами.Експертка з проведення переговорів і побудови професійних співтовариств. Cпікер національних та міжнародних подій, тренер. Задіяна в розробці стратегії просування послуг в області освіти й у розвитку партнерської мережі.

Делегатка міжнародних жіночих бізнес-форумів і жіночих клубів EuroWoman (www.clubwomen.com.ua). Експертка з побудови спільноти EdCamp в Україні.

Разом пропагують сучасний етикет цифрового століття та є авторами низки книжок у творчому союзі продюсерів освіти та технологічних гурманів "П@Ель" (www.pael.pro). Члени експертної ради українського фонду освітніх інновацій BrainBasket (www.brainbasket.org).

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Як провести EdCamp у своєму місті? Конкурс грантів для українського учительства»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Протягом 2015 року пройдуть регіональні події по всій України, відповідальність за проведення яких візьмуть на себе вчителі-переможці конкурсу. Як спланувати (не)конфренцію та отримати грант на проведення EdCamp? Дізнайтеся про чотири нескладних кроки, які допоможуть у підготовці цього демократичного освітнього заходу, а також як отримати грант на його проведення.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Проблемна дискусія

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Відповідальність – це свобода і великі права, предмет особливої гордості. Педагог відповідальний особисто за свій професійний розвиток, за освіту дітей і суспільства в цілому.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

Мріємо, щоб учасники й учасниці EdCamp Ukraine подружилися, налагодили партнерство, отримали потенціал позитивних змін в освіті. Хочемо побажати всім учасникам і учасницям відчути на собі "ефект довгого хвоста": народження та впровадження нових ідей завдяки спільноті (не)конференції.

49_Pael.png
Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page