top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Наталія Чуприна

Україна, Київ

ПРО МЕНЕ

Авторка проекту "Шануймо Україну" (http://ukrshana.com.ua), співзасновниця "Клубу успішних освітян" (https://www.facebook.com/pages/Клуб-Успішних-Освітян/1405474079748199), ініціаторка "Громадського Освітнього Руху", "Коучинг-руху в освіті", експертка групи РПР-освіта Громадянської платформи РПР, експертка ГО "Національний Конгрес батьків України". Усе життя присвячене освіті. Перекона в тому, що навколо освіти, яка має бути пріоритетом розвитку держави, мають об'єднатися всі потужні сили освіти, бізнесу, громади, держслужби. Так народився слоган "Створимо країну, яку буде шанувати весь світ, разом!" і проект "Шануймо Україну", "Коучинг-рух в освіті".

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ?

«Коучинг – рух в освіті: від усвідомлення себе до відповідальності, упевнених, ефективних дій і віри у творчий потенціал кожної і кожного»

ЩО МИ БУДЕМО ОБГОВОРЮВАТИ НА СЕСІЇ?

Потенціал учителя і його ефективність: коучинг – рух в освіті: від усвідомлення себе до відповідальності, упевнених, ефективних дій і віри у творчий потенціал кожної і кожногоДля тих, хто шукає своє місце у світі, хто хоче зрозуміти себе й усвідомити власні цінності, а також визначитися, що він робить і для чого.Виклики національної освіти:"Сертифікація, відповідальність, свобода вибору".Через сертифікацію вчителя і відповідальність в єдиній команді з відповідальними батьками ми маємо отримати свободу вибору програм навчання, підручників, методів і форм навчання, відповідну оплату тощо (проект "Автономія шкіл" представляє Світлана Олексюк)Для тих, хто впевнений і вже сьогодні знає, що робити.

В ЯКОМУ ФОРМАТІ БУДЕ ПРОХОДИТИ СЕСІЯ?

Майстер-клас

МИ БУДУЄМО ТОВАРИСТВО ВІДПОВІДАЛЬНОГО ВЧИТЕЛЬСТВА! ЯК Я РОЗУМІЮ СЛОГАН НАШОЇ ПОДІЇ?

Освітяни мають вийти зі стану "жертви" і зайняти впевнені позиції відповідальної спільноти, здатної мислити, діяти і виховувати свідому, креативну молодь. Для цього потрібно самим бути такими.Потрібно будувати своє життя! Тільки свідома творча особистість з духовними цінностями може скеровувати розвиток дітей і допомагати їм у цьому. Майстерність і професіоналізм учителя залежать від його здатності брати відповідальність за свої вчинки, своє життя, свою діяльність.

ЩО Я ХОЧУ ПОБАЖАТИ УЧАСНИКАМ EDCAMP UKRAINE?

СПІВ-Творчості! Вірити у свої сили й можливості, у власний потенціал і власну спроможність діяти й досягатиІ Розвивати себе! Виходити за межі звичайного! Сміливих рішень і дій! Мати сміливість бажати! Дорогу здолає той, хто насмілився!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page