top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Команда освітян для навчання з використання антикорупційних інструментів у містах сформована

З радістю повідомляємо, що команда із 160 освітян для тренінгового навчання з використання антикорупційних інструментів у містах-чемпіонах сформована!

Ми отримали 553 заявки, а регіональні координаторки й координатори Проєкту #USAID_ВзаємоДія провели близько 300 телефонних співбесід.

Нам надзвичайно складно було здійснювати конкурсний відбір серед багатьох достойних кандидатів і кандидаток, але ми радіємо, що сьогодні відібрали доброчесну команду педагогів. За покликанням можна ознайомитися із списком учасниць й учасників. Вже у вересні побачимося на тренінгах у містах-чемпіонах Дрогобичі, Хмельницькому, Покрові, Первомайську, Сумах, Мукачеві.

Дякуємо усім, хто подали конкурсну заявку, за приділений час і віру в те, що спільними зусиллями ми можемо зробити нашу освіту і країну кращими!

Нагадуємо, що подібні навчальні тренінги плануються і надалі, а тому слідкуйте за новинами і дочекайтесь такої можливості саме у вашому місті! Проєкт реалізується громадською організацією «ЕдКемп Україна» за підтримки Проєкту USAID_ВзаємоДія і спрямований на формування доброчесного освітнього середовища.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page