top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Нова політика стандартизації та сертифікації і відділ управління якістю EdCamp Ukraine

Рівно за тиждень, 1 липня, ми зустрінемося з вами на Онлайн-толоці EdCamp Ukraine: для розуму і серця. #2 «ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ: ЗМІСТ І ФОРМА»!

Сертифікація за результатами цієї толоки ВПЕРШЕ буде проводитися відповідно до вимог нової Політики стандартизації та сертифікації EdCamp Ukraine!

Вступ до нововведень EdCamp Ukraine

1. Від сьогодні починає діяти наша нова Політика стандартизації та сертифікації програм підвищення кваліфікації! Цей документ фіксує принципи, правила і стандарти, якими EdCamp Ukraine буде надалі керуватися у своїй діяльності щодо підвищення кваліфікації педагогів. Ми впевнені, це дасть нам змогу і надалі залишатися максимально корисними для українського вчительства, зберігати високий рівень наших усіх наших подій, програм і проєктів для вас!

2. Також від сьогодні свою роботу починає Відділ управління якістю EdCamp Ukraine! Його створення передбачено вищезгаданою Політикою і було вже вкрай необхідне! Адже спільнота відповідального вчительства зростає щодня, кількість охочих отримати засвідчення підвищення кваліфікації за програмами EdCamp Ukraine збільшується — і ми потребували все більше й більше часу та сил, аби гарантувати високу якість кожного виданого EdCamp’ом сертифіката. Тепер же цілий відділ буде опікуватися тим, щоб досвід і зусилля кожної і кожного з вас було належно поціновано, і щоб комунікації з цих питань були максимально зручними для всіх нас.

Друзі, ми вже оголошували під час першої онлайн-толоки, і просимо вас іще докладно почитати — ми запроваджуємо добровільний сертифікаційний внесок для тих, хто хочуть ОТРИМАТИ СЕРТИФІКАТ про підвищення кваліфікації від EdCamp Ukraine.

Нам дуже важливо, аби ви розуміли, що УЧАСТЬ у всіх ПОДІЯХ і проєктах EdCamp’у завжди БУЛА І ЗАЛИШАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНОЮ.

Більш детально ознайомитись з НОВОВВЕДЕННЯМИ пропонуємо у цьому ДОКУМЕНТІ.

Отримувати нові знання, ділитися своїм досвідом, знайомитися і розвиватися разом зі спільнотою відповідального вчительства — це все Й надалі залишається безоплатним для вас. Назавжди :)

І обов’язково пишіть, будь ласка, у коментарях, якщо виникнуть запитання, пропозиції або побажання для нашої команди

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page