top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЗАРЕЄСТРОВАНА ТОРГОВА МАРКА EDCAMP UKRAINE

Зроблено ще один важливий крок: EdCamp® в Україні - ЗАРЕЄСТРОВАНА ТОРГОВА МАРКА!

Хочемо поділитися радісною для нас подією: отримано офіційне свідоцтво про набуття права інтелектуальної власності на торгову марку EdCamp® в Україні, що дає нам можливість повністю захистити свою діяльність.

Це означає, що: 💛 ми маємо виняткове право на використання власного торгового знака, 💛 уся діяльність EdCamp Ukraine буде проводитися під однією торговою маркою, 💛 тільки ми маємо право на повний контроль, дозвіл або заборону використання власного товарного знака в рекламній продукції, у ЗМІ, при виконанні робіт або наданні послуг тощо, 💛 такий крок є прикладом поваги та уваги до права власності у сфері інтелектуальних цінностей, зокрема освіти, 💛 ми «випробували» все на собі та тепер готові, за потреби, підтримати і вас у захисті своїх прав у цьому полі.

Загалом для всієї української спільноти все залишається по-білому - змінюємо країну через якісні реформи у сфері освіти!

P. S. Дуже просимо - якщо раптом ви натрапите на факти використання нашої ТМ у сумнівних джерелах чи з порушеннями - дайте нам, буль ласка, знати! Дякуємо!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page