top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

НАШ КУРС ПРО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА PROMETEUS – ЗАПРОШУЄМО!

Ми все знаємо і розуміємо.

Саме тому, не гаючи часу, разом з колегами і друзями з Prometheus і ГО "Смарт Освіта" уже повним ходом працюємо над онлайн-курсом «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості», який плануємо відкрити з 15 квітня (а, може, й раніше). Лише за добу з відкриття реєстрації - понад 2 000 охочих навчатися на цьому курсі.

Ми переконані, що запорука якісної освіти – професійність педагогів, повага до їхньої професії та її належне поціновування державою і суспільством. І діємо тут за статегією «малих кроків».

Один із таких кроків – цей онлайн-курс, який розробляє крута фахова команда різних стейкхолдерів, з увагою до нюансів, що часто залишаються за межами офіційних документів, з усвідомленням усіх можливостей та викликів у темі підвищення кваліфікації.

Курс розроблено для учасників процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти: ✅педагогічних працівників; ✅педагогічних рад; ✅керівників і засновників (або уповноважених ними органів) ЗЗСО; ✅суб’єктів підвищення кваліфікації; ✅Державної служби якості освіти України.

Він міститиме багато практичних інструментів, аналізу ситуацій, прикладів.

Поки курс іще не відкрито – ми відкриті до побажань і пропозицій! Намагатимемося, по змозі, все врахувати, тож можете ділитися ними в коментарях.

Ознайомитися докладніше і ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на курс можна за посиланням.

Курс створено у співпраці платформи відкритих онлайнкурсів Prometheus, ГО “ЕдКемп Україна” та ГО "Смарт Освіта" за підтримки Міністерство освіти і науки України та Міжнародний фонд "Відродження".

ДІЄМО РАЗОМ заради якісного професійного зростання педагогів України!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page