top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

НАЦІОНАЛЬНИЙ ВЕБІНАР МОН ПРО НОВЕ У ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ - РЕЄСТРАЦІЯ

Що змінилося у сфері підвищення кваліфікації педпрацівників? Що це означає для школи і для надавачів послуг ППК? Які вже встигли сформуватися міфи й чутки і яка ж правда?

На ці та інші запитання МОН дасть відповідь на НАЦІОНАЛЬНОМУ ВЕБІНАРІ З ПИТАНЬ ПІДВИЩЕННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, що ВІДБУДЕТЬСЯ 18 березня 2020 року о 17:00.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на вебінар можна до 23:59 16 БЕРЕЗНЯ за посиланням.

На вказану під час реєстрації електронну пошту надійде посилання на вхід до вебінарної кімнати, а після завершення вебінару – його відеозапис.

У реєстраційній формі можна поставити запитання – усі отримані запитання будуть опрацьовані та узагальнені до вебінару, за ними надаватимуться відповіді. Будь ласка – до реєстрації та надсилання запитань у формі ОБОВ’ЯЗКОВО УВАЖНО ознайомтеся з дотичними документами (постанова 800, лист МОН з методрекомендаціями).

У вебінарі візьме участь заступниця міністерки освіти і науки Любомира Мандзій: “Ми розуміємо, наскільки важливо педагогу зростати професійно упродовж життя та поповнювати себе новими знанням. Закон “Про освіту” запровадив нову систему підвищення кваліфікації педагогів, що дає більше свободи та розширення можливостей освітян. Але водночас ми зіштовхнулись з великою кількістю уточнень, як саме вдосконалювати свою майстерність, де це роботи. Саме тому ми вирішили провести спеціальну трансляцію, де б могли докладно про все розповісти”.

Модеруватиме вебінар Олександр Елькін (Oleksandr Elkin), голова Ради ГО "ЕдКемп Україна", радник міністерки освіти і науки, член громадської ради МОН.

Вебінар відбувається за підтримки Міністерство освіти і науки України та Міжнародний фонд "Відродження".

Докладніше – у формі реєстрації та у новині на сайті Міністерства освіти і науки за посиланням.

До зустрічі у вебкімнаті!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page