top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЩО БУДЕ З МІНІЕДКЕМПАМИ В ЧАСИ КАРАНТИНУ?

Друзі!

Звісно ж, ми слідкуємо за всіма новинами у нашій країні… і віримо у те, що всім нам стане сили подужати цей час, будучи уважними й обережними та водночас зберігаючи спокій, застосовуючи критичне мислення у процесі усвідомлення й поширення новин і повідомлень. Тож дуже хочемо вас підтримати і побажати здоров’я, гармонії та спокійної впевненості під час обмежувальних заходів у країні.

Ми знаємо як важливо для вас бути в колі однодумців, відкрито обмінюватися досвідом, співпрацювати і творити, знаємо, як ви чекаєте на регіональні (не)конференції, знаємо, що багато хто з вас уже обрали теми й зареєструвалися на події.

Саме тому жодна з регіональних (не)конференцій EdCamp Ukraine не буде скасована, УСІ ЗАПЛАНОВАНІ ПОДІЇ ВІДБУДУТЬСЯ, лише деякі з них будуть ПЕРЕНЕСЕНІ на травень, червень, вересень 2020 року.

Точно переносяться усі події, які були заплановані на березень. Наразі координатори і координаторки приймають рішення та планують найзручнішу альтернативну дату для своїх магістральних, афілійованих і спеціальних міні-EdCamp’ів. Упевнені, ви сприймете такі зміни з розумінням; щойно матимемо оновлений графік – одразу вас поінформуємо додатково тут, на сайті та через розсилку.

Знаєте приказку «не було би щастя, так нещастя помогло»? Так от – раз уже нам усе одно передруковувати сертифікати про участь з новими датами – ми вирішили ОНОВИТИ СЕРТИФІКАТ І ОПИС ПРОГРАМИ – щоб усе відповідало новим вимогам і ЗАРАХУВАЛОСЯ ВАМ ЯК ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗА НОВИМ ПОРЯДКОМ (про який, нагадуємо, буде докладно на національному вебінарі МОН, якщо пропустили – то ось тут.

Оновлення стосується також і тих подій, які вже відбулися у 2020 році, тож згодом координатори/-ки зв’яжуться з усіма учасниками/-цями та повідомлять, як отримати оновлені документи.

Обов’язково зустрінемося вже невдовзі! Слідкуйте за нашими новинами, будьте здорові і, будь ласка, бережіть себе!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page