top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ПЕРШИЙ МОДУЛЬ проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ»

ПЕРШИЙ МОДУЛЬ з навчання створення симуляційних ігор завершився, і всі роз’їхалися уже з очікуванням наступної зустрічі. 15 педагогів та 5 представниць/-ків організацій громадянського суспільства чотири дні навчались у грі, щоб невдовзі розробляти й поширювати ефективну методику симуляційних офлайн-ігор.

Консультаційну підтримку у вивченні прав людини, недискримінації, гендерної рівності і гідності засобами симуляційних ігор надавали наші партнери з німецької громадської організації «CRISP» Катерина Павлова і Дункель Флоріан. Процес навчання розпочався із виокремлення тематичних блоків до інструментарію з викладання прав людини, враховуючи контекст України. ГО «CRISP» завжди працює, орієнтуючись на місцевий контекст та потреби партнерів і цільової групи, адже вірить у силу й можливість кожної людини здійснити внесок до розбудови тривалого та стійкого миру. Ураховуючи досвід наших учасниць і учасників у сфері викладання прав людини, команді вдалося виокремити практичні методи, власні приклади і підходи, щоб збагатити методику розробки й використання ігор українським досвідом.

Чекаємо зустрічі ініціативної групи у КВІТНІ, щоб розпочати розробку 4 симуляційних ігор для використання під час уроків та в позаурочний час. Віримо у те, що проєкт «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ» (SIMschool – Teaching Human Rights with Simulation Games) сприятиме застосуванню учнівством правових знань для реалізації й захисту прав, свобод і законних інтересів, що допоможе регулюванню взаємин з іншими людьми, вибору правомірних моделей поведінки в життєвих ситуаціях.

Не перемикайтесь!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page