top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ТРЕНІНГ #ОСВІТАБЕЗКОРУПЦІЇ «ПЕДАГОГІКА ПАРТНЕРСТВА: ПРАКТИКИ ДОБРОЧЕСНОСТІ»

З 14 до 18 лютого ШІСТЬ шкільних команд, які пройшли національний конкурсний відбір, проживали п’ятиденний тренінговий інтенсив. Учасниці й учасники, які представляли учнівство, батьківство, вчительство та адміністрацію закладів, надихали своєю вмотивованістю та відкритістю!

З нами працював зірковий експертний склад. Галина Титиш, Наталія Церклевич вчили застосувати меморандум СПІВПРАЦІ між усіма шкільними стейкхолдерами та ділилися актуальними кейсами з українських шкіл. Іванна Кобернік розвивала уміння ставити, планувати та досягати КОМУНІКАЦІЙНУ мету. Фасилітатор #1 у Канаді Білл Стейплз занурював у методи прийняття рішень та пошуку КОНСЕНСУСУ (про це обіцяємо окрему публікацію на Нова Українська Школа). Координаторка фасилітаторcької команди EdCamp в Україні Зоя Зиновьева відпрацьовувала з усіма присутніми практичні навички ведення СФОКУСОВАНОЇ бесіди для роботи в школах.

Після інтенсивної роботи учасники/-ці повертаються до закладів освіти, де ПОШИРЮВАТИМУТЬ досвід роботи з питань практик доброчесності. Віримо у те, що кожна наша команда розпочне здійснювати впевнені кроки з розбудови педагогіки партнерства у своїх школах і вчитиме цьому всіх охочих.

Попереду нас очікує велика робота – розробка (з використанням отриманого інструментарію), захист та впровадження шкільних проєктів.

Побажайте нам усім успіху )

Дякуємо USAID_ВзаємоДія за підтримку цієї ініціативи!

Спасибі INVITE HUB та особисто почесній консулці Посольства Німеччини в Харкові Тетяні Гавриш за гостинність!

А наостанок хочемо поділитися діалогом, який допомагає формувати позитивний образ про себе (з розповіді Білла Стейплза): - Хто ти? - Я - найкращий! - Де ти живеш? - Я живу у Всесвіті. - Що ти робиш? - Я змінюю історію!

Візуалізувати захід можна за допомогою світлин.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page