top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

НОВИЙ РІК – НОВА МОЖЛИВІСТЬ від EdCamp Ukraine!

Запрошуємо долучитися до НОВОГО ПРОЄКТУ, який ми розпочинаємо з німецькою громадською організацією «CRISP» у партнерстві з Європейським Союзом, – «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ» (SIMschool – Teaching Human Rights with Simulation Games).

Це дуже цікава і практична ідея - надати для застосування у вивченні прав людини у закладах освіти методику розробки й використання симуляційних офлайн-ігор.

Для цього ми РОЗШУКУЄМО для співпраці у 2020-2021 роках: 15 педагогів та 5 представниць/-ків організацій громадянського суспільства, щоб сформувати тренерську команду для розробки й поширення продуктивної методики симуляційних офлайн-ігор.

ЩО РОБИТИМЕ ЦЯ СУПЕР-КОМАНДА?

1. Пройде навчання за програмою тренінгів для тренерок/-ів.

2. За консультаційної підтримки організаторів розробить 4 симуляційні гри для використання офлайн під час уроків та в позаурочний час.

3. Забезпечить тестуваня бета-версій розроблених ігор.

4. Організує та проведе воркшопи й круглі столи для пояснення методики використання та передачі колегам розроблених симуляційних ігор.

5. Використає розроблені симуляційні ігри в освітньому процесі й поділиться результатами.

ЩО ОТРИМАЄ ЦЯ СУПЕР-КОМАНДА?

Після завершення фази розробки й тестування (2020 р.) учасниці/-ки команди отримають: 1) сертифікат розробників/-ць симуляційних ігор та тренерів/-ок з методики їх упровадження в освітньому процесі; 2) зазначення авторства у фінальній версії (онлайн, друкованій) ігрового пакета, що включатиме методичні рекомендації, сценарій та профайли героїв; 3) позаконкурсне запрошення до участі в заходах EdCamp Ukraine 2020 і 2021; 4) консультативна підтримка щодо подальшої розробки і впровадження симуляційних ігор з інших тем від «CRISP».

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЦІЄЇ СУПЕР-КОМАНДИ?

- Розповісти про ініціативу у своєму закладі освіти / організації та заручитися підтримкою колег і керівництва щодо Вашої участі в проєкті протягом 2019-2020 років та готовності використання розроблених симуляційних ігор в освітньому процесі та поширенні методики. - Дізнатися докладніше про проєкт та дати активностей і подати заявку на участь в онлайн-формі за посиланням.

ЗАЯВКИ приймаються до 23:59 02 ЛЮТОГО 2020 року.

Результати конкурсу буде оголошено 10 ЛЮТОГО 2020 року на нашій офіційній сторінці у Фейсбуці.

Щиро бажаємо успіху!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page