top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ПУБЛІКУЄМО ОФІЦІЙНЕ ВІДЕО П'ЯТОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ EDCAMP UKRAINE 2019

Цей ролик відрізняється від попередніх чотирьох про національні (не)конференції - він не тільки про три дні ключової події року для вчительства, але й про розвиток руху EdCamp в Україні: http://bit.ly/videoedcampukraine2019.

Тут не тільки про проєкти. Але й про те, як ми знайшли одне одного (нас часто питають :-), як працювали втрьох, вкладаючи власні кошти (ми і досі вкладаємо :-), як писали свої пропозиції до концепції Нової української школи, сидячи на заправках, задньому сидінні таксі, у кафешках і потягах, як обирали собі друзів і партнерів, як кожного дня все більше закохувалися у свою роботу, як, як, як...

За 5 років ми змогли об'єднати найбільшу в Україні незалежну вчительську спільноту навколо ідеї якісного і недискримінаційного підвищення кваліфікації. Ми ніколи не сумнівалися у тому, що це можливо, і можливо в Україні. Наразі із радістю спостерігаємо абсолютну демонополізацію сфери підвищення кваліфікації і розквіт організацій, які хочуть працювати зі шкільними педагогами і самими школами. 5 років тому про це не було і мови :)

Ми є організацією, яка зростає разом із реформою і всією спільнотою відповідального вчительства - а вас наразі вже понад 20 000! Ми є найбільшим і найактивнішим едкемпівським рухом за межами США! Разом ми реалізували і провели безліч ініцітив, подій і (не)конференцій, які кожного дня розвивають ваші освітянські спільноти.

Ми пишаємося кожною і кожним з вас, адже ви є тими крилами, на яких взлетіла Нова українська школа. Пророблено титанічну роботу, маємо безліч успіхів, але є і виклики. Тож дивимося фільм - і за роботу! А ми ще декілька разів його подивимося :)

P.S. Ми дякуємо проекту USAID_ВзаємоДія, без ресурсної підтримки якого це відео було б неможливе!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page