top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Публікуємо офіційне відеозвернення до серпневих (не)конференцій у 2019 р.

Ми переконані, що ЯК зустрінеш новий навчальний рік, ТАК його і проведеш.

Саме тому команда EdCamp Ukraine підготувала відеозвернення, яке ви зможете показати на початку ваших серпневих - незвичних і унікальних - (не)конференціях: http://bit.ly/videoedcampaugust2019.

Майже 300 серпневих конференцій відбуваються саме у форматі EdCamp! Але ми підготували для вас не лише формат, а й нове і корисне його наповнення:

1) Дізнайтеся, як обрати ефективне підвищення кваліфікації. Пропонуємо 40 критеріїв з нашого дослідження «Навчати і навчатися», які дозволять зростати якісно. – http://bit.ly/reportteachandlearn.

2) Що в школі є корупцією, а що ні – дізнайтеся з фахових юридичних коментарів на найпоширеніші освітянські запитання та поділіться з колегами і батьками. – http://bit.ly/schoolwithoutcorruption.

3) Розкажіть своїм ученицям і учням про дітей з різних країн світу і з України, які своїми вчинками й досягненнями змінили світ. – http://bit.ly/childrenedcampukraine2019.

4) Обговоріть з колегами ідеї, висловлені у спеціальному відеозверненні до українського вчительства лауреатом Нобелівської премії миру Далай-ламою 14-им. – http://youtu.be/iyBhSO-sDlY.

5) Проживіть у коротких відео кілька моментів із життя педагогів спільноти і дізнайтеся про їхні історії успіху. – http://bit.ly/edcampfilms.

6) Посміхніться та замисліться, переглядаючи третю частину мультфільму про білих ворон – «Як зростити хорошу людину». – https://youtu.be/Z0XgLlLLqYc.

7) Приєднайтеся до Меморандуму про педагогіку партнерства від Смарт освіти. – https://nus.org.ua/wp-content/uploads...logotyp.pdf.

Завдяки реформі Нової української школи українским педагогам нарешті довіряють!

Тож саме час почати прокладати власну педагогічну стежку. І пам'ятайте - важливий не тільки результат, але й процес.

Натхненних і незабутніх серпневих (не)конференцій!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page