top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

З 2020 року вчителі зможуть зарахувати собі як обов’язкове підвищення кваліфікації не лише навчання

ПЕРЕМОГА!

З 2020 року вчителі зможуть зарахувати собі як обов’язкове підвищення кваліфікації не лише навчання в інститутах післядипломної педосвіти, а й інші профільні курси (зокрема, й ініціативи EdCamp Ukraine). Відповідну постанову КМУ було прийнято вчора, 21 серпня 2019 року, на засіданні Уряду: https://mon.gov.ua/ua/news/z-2020-roku-derzhavni-groshi-na-pidvishennya-kvalifikaciyi-hoditimut-za-vchitelem-v-obrani-nim-organizaciyi-uryad-zatverdiv-vidpovidne-polozhennya.

"Як на мене, це не найкращий з можливих варіантів, задумували ми цей механізм трохи інакше, проте це вже оптимістичний початок. Я сподіваюсь, що надалі цей інструмент ще вдосконалюватиметься. Особливо важливо переглянути умови після певного часу з моменту впровадження, щоб відкоригувати, врахувавши отриманий досвід", – пояснила Міністерка освіти і науки Лілія Гриневич.

Пишаємося тим, що це рішення все-таки було прийняте на базі національного дослідження сфери підвищення кваліфікації "Навчати і навчатися: як і куди зростати українському вчительству": http://bit.ly/reportteachandlearn.

Ми дякуємо команді Міністерство освіти і науки України за цей сміливий крок, спільноті відповідального вчительства за те, що завжди підтримуєте будь-які наші авантюри (навіть коли не зрозуміло, чи вони взагалі чимось завершиться :), а також Міжнародному фонду "Відродження" і Фонду Народонаселення ООН в Україні - за ресурсну підтримку першого в Україні опитування такого плану.

УРА!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page