top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ОГОЛОШУЄМО ПРО СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ СОЦІАЛЬНО-ЕМОЦІЙНОГО ТА ЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ В УКР

Одним із завдань у концепції реформи Нової української школи є саме формування навичок ХХІ століття, так званих м’яких навичок, проте ще бракує належного інструментарію: як саме формувати ці навички? Що це означає в аспекті конкретного уроку? Які методики й прийоми використати для цього? І головне – як гармонійно й продуктивно інтегрувати їх до загального процесу навчання, а не створювати додаткове навантаження на учнівство і педагогів. І СЕЕН надає ретельно розроблений інструментарій для цього.

Команда EdCamp Ukraine розпочинає пілотування програми СЕЕН, що планується в рамках загальнонаціональної інноваційної програми відповідно до вимог Інституту модернізації змісту освіти МОН України та здійснюватиметься, крім іншого, з метою синтезувати ідеї СЕЕН та кращі здобутки української педагогічної традиції.

Пілотування програми СЕЕН в Україні здійснюватиме громадська організація «ЕдКемп Україна» за підтримки Громадянської служби миру GIZ в Україні, і ми відкриті для співпраці.

Для цього ми шукаємо освітянські спільноти у всіх областях України, які б хотіли підтримати ідею "навчання для розуму серця", більше дізнатися про програму соціально-емоційного та етичного навчання та долучитися до її апробації.

Щоб допомогти нам у процесі відбору закладів освіти для участі в апробації, просимо вас заповнити анкету за посиланням: http://bit.ly/applyseelukraine.

Більше про програму СЕЕН можна також прочитати за цим посиланням. Якщо дані відповідатимуть вимогам, ми зв’яжемося з усіма для співбесіди.

Запрошуємо передивитися відеозвернення Далай-лами ІV до спільноти відповідального вчительства: https://youtu.be/iyBhSO-sDlY.

Вітаємо всю освітянську спільноту України з запуском програми, яка змінить наші школи назавжди!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page