top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ОФІЦІЙНІ ЛИСТИ-ЗАПРОШЕННЯ НА EDCAMP UKRAINE 2019 РОЗІСЛАНО І ЗАПИС НА ПІСЛЯ-EDCAMP ВІДКРИТО!

Усі-усі-усі, хто пройшли конкурсний відбір на участь у події року для вчительства України – EdCamp Ukraine 2019 – перевіряйте свої поштові скриньки!

Щойно було розіслано листи з усіма логістичними деталями, і головне – персональними запрошеннями із QR-кодами! Просимо уважно-уважно прочитати всі логістичні зауваги і виконати все із галочкового списку.

Усіх учасників і учасниць національної події, а також всіх-всіх небайдужих освітян запрошуємо відвідати програму Після-EdCamp`у.

ПІСЛЯ-EDCAMP І ЙОГО ТРЕКИ цього року представляють експертну плеяду з 8 країн світу і 15 цікавих і актуальних тем – від скраму й майнфулнес-практик до протидії булінгу.

Ознайомитися з програмою та визначитися з треком можна тут http://bit.ly/programmeafteredcamp2019.

Участь у Після-EdCamp (бронювання місця) забезпечується відповідним внеском на краудфандинговій платформі Спільнокошт http://bit.ly/supportedcampukraine20192020.

Якщо не розберетеся одразу, про всяк випадок ось тут можна завантажити покрокову інструкцію http://bit.ly/howtoafteredcamp2019.

Зібрані кошти будуть направлені на компенсацію проїзду прекрасним іноземним експертам, яких ми, як перлини, збирали протягом року.

Після-EdCamp є відкритою частиною, тож Ви можете передавати це посилання та запрошувати колег, батьків Вашого учнівства, друзів. Поспішіть, бо кількість місць обмежена.

До П’ятої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2019 залишилося два тижні, і ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із Вами!

Хороша людина. Зрощуємо в Україні – з огляду на тему заходу на події очікується чимало хороших людей, і Ви, незважаючи на те, чи є Ви учасником/ учасницею EdCamp Ukraine 2019, – одна з них :)

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page