top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ОГОЛОШУЄМО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ НА УЧАСТЬ У П’ЯТІЙ НАЦІОНАЛЬНІЙ (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ EDCAMP UKRAINE 2019

Щоб знайти і запросити на національну подію найпрогресивніших педагогів з усієї країни, в цьому році ми вирішили зробити аж три хвилі відбору:

«Перша хвиля» - найнайнатхенніші вчителі і вчительки із повним покриттям участі (окрім квитків). 146 осіб!

«Друга хвиля» - вчителі, які результатами інтерв’ю та анкетування теж отримали високі бали і мають пріоритетну можливість зайняти своє місце на події до 12 червня 08.00. Таких 358 осіб!

Так звана «третя хвиля» - педагоги, яких високо оцінила наша команда інтерв’юерів, але трошки нижче, ніж «другу хвилю». Їм ми пропонуємо підтвердити своє бажання і можливість взяти участь у національній події через заповнення форми «Хочу все одно!»: http://bit.ly/mywaytoedcampukraine2019. Увага: форма відкриється 12 червня о 12.00. і буде активною до 23:59 14 ЧЕРВНЯ. Перших 45 з 186, підтвердять свої плани і підвантажать свої квитки ми й запросимо на захід!

На жаль, в цьому році ми були вимушені відмовити 942-ом педагогам, які незважаючи на ці результати – усе одно залишаються частинками спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine.

Будь ласка, усі категорії запрошених педагогів – підтверджуйте свою участь за вказаними посиланнями, оскільки в цьому році усі форми було автоматизовано і вони справді закриватимуться у вказаний у листах час.

Ми запрошуємо всіх на 9 липня – день «Після-EdCamp`у» - на 15 треків від іноземних і українських експертів, програма якого відкриється 20 червня за посиланням: http://bit.ly/programafteredcamp2019, про що ми сповістимо пізніше!

Також сьогодні ми нарешті запускаємо нашу кампанію на краудфандинговій платформі Спільнокошт: http://bit.ly/supportedcampukraine20192020. Адже час незворотних змін в освіті – саме зараз. Але про це наступна публікація 😊

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page