top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine розпочинає переклад програми SEE Learning украї

4-6 квітня команда EdCamp Ukraine разом із амбасадорками тібетської освіти в Україні провели на міжнародній науково-практичній конференції у Делі, Індія, за участі Нобелівського лауреату миру, Його Святості Далай-лами, де була презентована програма соціально-емоційного та етичного навчання - SEE Learning.

Іншими словами, ми вивчали комплексний підхід, який допомагає виховувати в дітях, починаючи вже з першого класу, загальнолюдські цінності та м’які навички - будь-то критичнемислення, вміння працювати в команді чи тримати фокус уваги на головному.

Розробки готувались протягом останніх 20 років, оформлені науковцями Emory University у цілісне рішення з 40 навчальними досвідами і були апробовані 500 педагогами в закладах освіти у США, Канаді, Німеччині та інших країнах.

У ці дні на конференції було презентовано онлайн-платформу для освітян, за допомогою якої педагогічні спільноти зможуть:

(1) пройти навчання щодо використання програми соціально-емоційного та етичного навчання, (2) отримати підтримку на етапі впровадження, (3) знайти однодумців у всьому світи й контактувати з ними.

Спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine – за домовленістю з командою розробників Emory University – розпочинає переклад програми українською, презентація першої частини матеріалів запланована на П’ятій національній (не)конференції #EdCampUkraine 2019.

Більше про досвід нашої команди у Делі, про принципи та рамку SEE Learning можна дізнатися у публікаціях нижче:

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page