top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

БЛИСКАВКА - ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ НА EDCAMP UKRAINE 2019!

БЛИСКАВКА - ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ НА EDCAMP UKRAINE 2019!

Ми до Вас з хорошими новинами – відкрито реєстрацію на П’яту національну (не)конференцію EdCamp Ukraine 2019! :)

Вона відбудеться 7 – 9 липня 2019 року, традиційно в Харкові. Магістральна тема цієї події – ХОРОША ЛЮДИНА. ЗРОЩЕНО В УКРАЇНІ.

Минулого року ми вже говорили про те, що в кожної і в кожного з нас є «світла» й «темна» сторони, щось і від «білої», і від «чорної» ворони – головне знаходити й посилювати в людині найкраще.

А от що і як ми можемо робити в освіті, щоб зрощувати майбутніх громадянок і громадян України ХОРОШИМИ людьми? Шукатимемо відповіді разом протягом двох днів події!

Також ми переконані: уже час не тільки «чужому научатись», а й показати – і собі самим, і світові – нам теж є чим пишатись! Тож у липні дізнаватимемося про кращі українські освітні практики.

Традиційно потрапити на національну (не)конференцію можна п’ятьома способами: 1 – подати заявку, пройти конкурс та отримати запрошення із забезпеченням поселення, 2 – подати заявку, потрапити до списку очікування, серед перших самостійно купити та надіслати нам квитки, забронювати житло і також отримати запрошення, 3 – стати частиною нашого волонтерського корпусу (це можливо, навіть якщо Ви не з Харкова, якщо Ви готові потурбуватися про свій приїзд і проживання), 4 – стати спікером чи спікеркою, обраними за конкурсом, 5 – долучитися до партнерського кола.

Як це реалізувати практично та про всі деталі й родзинки – дізнавайтеся на офіційній сторінці П’ятої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2019: http://bit.ly/edcampukraine2019.

Ви ж розумієте, що оскільки це особлива – п’ята – (не)конференція, то й готуємо ми щось незвичайне.

Трохи відкриваючи інтригу, скажемо, що на події серед іншого на Вас чекає звернення від Нобелівського лауреата до українського вчительства, понад 200 опцій професійного зростання, нові серії мультфільму про білих ворон, парковий рекорд та… побачите все самі ;)

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page