top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЗАПРОШУЄМО СПРОБУВАТИ ІГРОВІ ТА ДОСЛІДНИЦЬКІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ РОБОТИ З МОЛОДДЮ У СФЕРІ АНТИКОРУПЦІЇ

Розбудова нового прогресивного суспільства неможлива без закладання таких цінностей, як доброчесність, кооперація, лідерство і відповідальність. Молодь прагне бути успішною, змінювати світ, створювати власні проекти. Наша мета – показати їм, що можна бути успішними без корупції.

ГО «ЕдКемп Україна» у партнерстві з проектом USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» розпочинає АПРОБАЦІЮ набору інструментів для роботи з молоддю в темі протидії та попередження корупції.

На національному рівні проект «ВзаємоДія» підтримує антикорупційні зусилля Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров’я та Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Розуміючи складність теми, команда Підтримки організацій лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» створила набір інструментів для роботи з молоддю у сфері антикорупції, які допомагають почати розмову про складні речі цікаво і спонукати молодь до позитивних дій.

Мета ж команди EdCamp Ukraine і спільноти відповідального вчительства – апробувати ці інструменти з учнівством у своїх школах, надати розробникам якісний і глибокий зворотний зв'язок і продумати нові, більш ефективні способи й інструменти роботи з дітьми у цій сфері. Антикорупційний челендж було оголошено командами EdCamp Ukraine і проекту

#USAID_ВзаємоДія! в рамках І Національного саміта-челенджу «EdCamp-янголи в дії» 29 листопада - 2 грудня 2018 року.

Долучаючись до дослідницького проекту апробації, Ви отримуєте можливість:

- почати впливати на зміни в суспільстві,

- вже сьогодні використовувати в школі інструменти в ігровій, дискусійній, дослідницький формі,

- реалізувати у Вашій педагогічній діяльності цікаву науково-методичну тему.

Вебінар, на якому ми розкажемо вам всі-всі деталі і дамо відповіді на всі запитання, відбудеться 20 БЕРЕЗНЯ О 16.00.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР «ВЕЛИКИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ» за посиланням: http://bit.ly/applyanticorredcamp2019.

Під час апробації Ви отримаєте методичні рекомендації «Набір інструментів для роботи з молоддю 1.0», у яких подано ширший опис кожного інструменту, його мету й перелік компетенцій, формуванню яких він сприяє, а також докладні рекомендації щодо цільової аудиторії та формування команд, часу й місця проведення, перебігу події та уникнення можливих труднощів.

Апробація триватиме до 01 червня 2019 року.

Результати апробації буде презентовано на П'ятій національній (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2019 7-9 липня у Харкові. Беручи участь в апробації, Ви можете стати однією із 5-ти осіб, які отримають позаконкурсну участь у цій події.

Із завершенням апробації співпраця не припиниться: крім того, що за її результатами набір апробованих інструментів буде вдосконалено, Ви також у подальшому зможете, за бажання, долучитися до розробки нових інструментів.

Рушаймо! Ви готові? 😊

P.S. Поширення інформації всілякими способами вітається!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page