top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

РУХ EDCAMP UKRAINE ЗАПУСКАЄ ВЛАСНИЙ ЖУРНАЛ

Що спільного між видавничою групою Шкільний світ, рухом EdCamp Ukraine та Нова Українська Школа?

Місія порталу Нової української школи — допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Місія руху EdCamp Ukraine — розбудова і підтримка відповідального вчительства України. Принцип роботи видавництва «Шкільний світ»: підготовка якісних та корисних педагогічних видань для творчих і відповідальних учителів, які постійно розвиваються.

У прагненні змінити освітній простір та підтримати учителів під час створення Нової української школи ми об’єднали ці три «синергії» та підготували для читацього кола газети «Сучасна школа України» справжній сюрприз. У 2019 році видання «Сучасна школа України» виходитиме спільно з громадською організацією «ЕдКемп Україна»!

Вже у лютневому номері газети журналу на спільноту відповідального вчительства чекає оновлений формат видання: нові рубрики, цікаві інтерв’ю та професійні проради з освітнім експертним колом, закордонний досвід організації національних і регіональних (не)конференцій руху EdCamp та безліч інших актуальних і практичних матеріалів.

Тому не гайте часу, підписуйте газету та отримайте корисну інформацію кожного місяця. Разом ми творимо нову — творчу, ефективну та сучасну освітянську спільноту України. І дякуємо нашим партнерам за готовність реалізувати цю ініціативу :)

Посилання: https://goo.gl/2Xf6kZ.

Телефон для замовлення: +38 068 335 35 18 («Сучасна школа України» № 2).

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page