top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Публікуємо офіційний пост-реліз за Всесвітнім днем гідності в Україні 2018

«Гідність – це коли ти не смітиш, виконуєш правила і вмієш дружити» (Артем, 6 років, м. Київ);

«Саме такі проекти дають можливість створити атмосферу відвертості, долають бар`єр «учитель-учень». День гідності в Україні – це щирість, відвертість і повага» (Оксана Колесник, м. Лебедин Сумської області).

До державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада Україна вже вчетверте долучилася до Всесвітнього Дня Гідності. Цього року до події було залучено 71 765 учасників і учасниць із 536 закладів освіти – більше, ніж за 3 попередні роки разом узяті!

Із закликом поважати кожну людину як цінність нашого суспільства та проявляти гідність в буденних речах щодня до спільноти відповідального вчительства звернулися Уповноважений Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба і ведуча 1+1 Наталія Мосейчук.

Особливістю уроку-дискусії цього року став компонент «Гідність у дії!», який забезпечили партнери події:

- антикорупційний урок від ПРООН в Україні, - марафон написання листів від Amnesty International Ukraine, - сесія про внесок жінок в історію від Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні; - спеціальна сторінка і методрекомендації на платформі відеосвідчень людей, які пережили Голодомор і Голокост, від USC Shoah Foundation і Zachor Foundation for Social Remembrance, - поради батькам, як убезпечити дитину в інтернеті, від Анастасії Дьякової; - розіграш 12-ти унікальних комплектів з 45 книг «Зі сторінок у життя» у рамках ініціативи Міжнародного інституту інтегрального розвитку - IIID і EdCamp Ukraine #книгоНУШ.

Справжньою НОВИНКОЮ цього року стала розробка Путівника Всесвітнім Днем Гідності – настільної книги для кураторського кола й учасників і учасниць.

Що ще говорять діти і дорослі про гідність? Що буде далі? Читайте в офіційному пост-релізі Всесвітнього дня гідності в Україні за посиланням: http://bit.ly/praftergdignityukraine2018.

Команда EdCamp Ukraine від усього серця дякує всім, хто долучилися цього року до хвилі розмов про гідність із собою і дітьми, а також Міністерству освіти і науки України - за підтримку!

P.S. Сертифікати і вітальні календарі вже у друці, вони разом із книгами «Це зробила вона» від Представництва Фонду імені Г. Бьолля в Україні, пам’ятними подарунками від ZACHOR Holocaust Remembrance Foundation буде розіслано до кінця місяця. Ми повідомимо про це додатково :)

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page