top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Обрано переможців #книгоНУШ Всесвітнього дня гідності 2018

Одним із важливих компонентів Усесвітнього дня гідності в Україні цього року став черговий етап ініціативи #книгоНУШ із заснування в школах книжкових лабораторій змін «Зі сторінок у життя», організованої у 2017 році командами EdCamp Ukraine і Міжнародного інституту інтегрального розвитку.

У рамках заповнення форми рефлексії ми отримали 536 мотиваційних есе на виграш одного з 12-ти книжкових комплектів (по 45 книг у кожному). Обрати переможців було надзвичайно складно, але все-таки можливо :) Тож від щирого серця вітаємо:

1. Оксана Герговська, Маневицька ЗОШ № 2 2. Юлія Затолокіна, Павлоградська ЗОШ № 9 3. Діана Новикова, Костянтинівська ЗОШ № 3 4. Ірина Яцкова, Миропільська гімназія 5. Галина Важна, Вигодський НВЦ 6. Мар'яна Лисишин, Коломийський НВК № 9 7. Світлана Боровкова, Лисичанський НВК - ліцей "Гарант" 8. Інна Дубовик, Маріупольська СЗОШ - інтернат № 37 9. Олена Матвійчук, Конотопська СЗОШ № 2 10. Марина Каменнік, Харківська ЗОШ № 167 11. Анастасія Букіна, Станично-Луганська ЗОШ № 1 12. Володимир Половський, Українська гімназія № 1 Івано-Франківської міської ради.

А тим учасникам і учасницям ініціативи, хто не потрапили до цього переліку нагадуємо, що на порталі Empatia працює безкоштовна «мандрівна» бібліотека для освітян. У бібліотеці зараз понад 100 різних книг (по декілька примірників кожної) українською, російською та англійською мовами, кожен із вас може стати її читачем/ читачкою і отримати доступ до прогресивної освітньої літератури. Для цього потрібно:

• заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/8qBfR2Q1eFQ97BT02 - зареєструватися читачем бібліотеки (внизу анкети викладено правила користування бібліотекою), • зайти на сайт www.empatia.pro/knygy і вибрати книгу, яку хочете замовити.

Також деякі книги можна фізично взяти в офісі команди EdCamp Ukraine у Харкові (напишіть нам на for@edcamp.org.ua).

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page