top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

У команді EdCamp Ukraine з’явилися дві нові «білі воронки»

Цей день настав! У команді EdCamp Ukraine з’явилися 2 нові «білі воронки». Відтепер програмною асистенткою національного офісу нашого руху стала Юлія Мєлєжик, а всі адміністративні питання куруватиме Міла Захарова.

І Міла, і Юлія були відданими волонтерками на декількох національних (не)конференціях, пройшли конкурс зі співбесідою та тестовим завданням і чесно вибороли свої посади. Ось декілька цитат з їх мотиваційних листів:

«Я бачу EdCamp як потужне джерело світла, яке віддзеркалюється в таких самих світлих людях і стає ще потужнішим. EdCamp це як сонце яке підіймається з-за обрію, і світанок в українській освіті вже неминучий. Я хочу бути частиною команди, тому що ті сенси, які ви сповідуєте, так само відкликаються і в мені. Я всім серцем підтримую EdCamp, але можу підтримати і ділом. Обіцяю самовдосконалюватись і розвиватись. Обравши мене, ви отримаєте дуже віддану членкиню команди».

«Чому саме EdCamp? Бо це маленька сім’я, у якій кожний і кожна сміливо ділиться власним досвідом. Неважливо, чи є в тебе якісь особливі досягнення. Якщо в тебе є бажання та наснага, тебе всьому навчать. Тут немає ієрархії, усі рівні і можуть бути почутими. Саме з EdCamp Ukraine я захопилась ідеєю зміни освітніх процесів, адже, на жаль, вони далеко не досконалі, що показує особистий досвід навчання у школі та педагогічному університеті».

Команда EdCamp Ukraine від усього серця вітає нових співробітниць і сподівається на щиру, продуктивну та веселу співпрацю!

Ми надзвичайно вдячні всім, хто подали заявки на відкриті вакансії, і на цьому поки ставимо кому. Кому, але не крапку – і сподіваємося на поповнення нашої «біловоронячої» сім’ї чудовими людьми у наступному році.

P.S. Просимо всіх координаторів і координаторок регіональних (не)конференцій «подружитися» у Facebook з Юлією та Мілою, бо від сьогодні вони відповідальні за велику кількість питань.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page