top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЕдКемпівський "десант" прибув на головну серпневу конференцію країни

Сьогодні зовсім незвичайний день!

Сьогодні - окрім 272-ох (sic!) серпневих конференцій на різних рівнях у регіонах - головна серпнева конференція країни "Нова українська школа - старт реформи, участь громад" у Києві відбувається у зовсім новому форматі: з відеороликом на початку і з лімітованими вітальними словами Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Представництва ЄС в Україні Хьюга Мінгареллі і Міністерки освіти і науки Лілії Гриневич.

З сесіями у форматі "питання-відповіді", і панельними дискусіями:

- "Процес децентралізації в Україні та реформа освіти" (за участі Міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка, Голови Одеської ОДА Максима Степанова і Голови Омельницької ОТГ Олександри Шереметьєвої),

- "Нова українська школа: компетентності для життя" (за участі Віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка, завідувачки відділу початкої освіти Інституту педагогіки НАПНУ Оксани Онопрієнко, заступника директора ІМЗО Романа Шияна, методистки обласного ІППО Аліни Ткаченко, учительки початкових класів Анелі Тарноруцької, керівника фінського проекту "Фінська підтримка НУШ" Арто Ваахтокарі, відомої психологині Наталії Холоденко й очільника EdEra Іллі Філіпова),

- "Новий Освітній Простір - складова сучасного шкільного середовища" (за участі заступника Міністра регіонального розвитку Льва Парцхаладзе, радника Голово Дніпропетровської ОДА Юрія Голіка, голови Васильківської РДА Владислава Одинця, голови Солонянської ОТГ Михайла Копейка, директорки школи Донецької області Світлани Бурдун, голови батьківського комітету школи Олени Шмигельської).

Модерують радниця і заступник міністерки освіти і науки України Іванна Коберник і Павло Хобзей, Міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко і ведуча ТСН на 1+1, модераторка дискусії "Навчати і навчатися: як і куди зростати українському вчительству" на EdCamp Ukraine 2018 Наталія Мосейчук.

Звідки ми про все це знаємо? :) А від 18-ти едкемперів і едкемперок, які сьогодні стали гостями національної (не)конференції (ну ви зрозуміли? :-)). Окрім того, що вони сьогодні відповідають за оперативні репортажі з "місця події", вони ще й допомагають Olenka Severenchuk модерувати локацію "Навчання вчителів" і діляться своїм досвідом організації й проведення (не)конференції й тим, як вони змінили їхні життя.

Команда EdCamp Ukraine надзвичайно вдячна організаторській команді головної серпневої конференції за настільки продуману програму й атмосферу, за такий високий рівень запрошених гостей - і за збереження "закону про дві ноги" :-), адже сьогодні тут будуть одночасно працювати 5 локацій!

А ми продовжуємо слідкувати за дописами учасників і учасниць - й чекаємо на 272 шалені серпневі (не)конференції по всій країні. І ось вам наше відеозвернення для натхнення: https://youtu.be/v4r5p-Vf00E! :-)

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page