top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

EdCamp Ukraine ЗБІЛЬШУЄ ОСНОВНУ КОМАНДУ - вакансії відкрито

Оскільки діяльність нашої організації розгортається і планується розширення кількох програмових напрямів, ми ЗАПРОШУЄМО ОХОЧИХ ДО НАС У КОМАНДУ НА ТАКІ ТРИ ПОЗИЦІЇ:

- асистентка / асистент з адміністрування (повний робочий день), - асистентка / асистент з програми (повний робочий день), - стажерка / стажер (повний або частковий робочий день).

ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ, ставши частиною нашої команди:

- прекрасний колектив з екологічними взаєминами та простором для саморозвитку й зростання: ми розуміємо і поважаємо одне одного, часто жартуємо і сміємося, підтримуємо одне одного в робочих і особистих моментах; - зручні умови праці: основна робоча одиниця – це виконане завдання (а не кількість відсиджених годин); приємний і зручний офіс (м. Харків); - достойна зарплатня (обговорюється на співбесіді) та чимало нематеріальних зисків, як от поінформованість про світові й вітчизняні тренди й новини, цікаві й корисні знайомства, подорожі, приємне спілкування з натхненними освітянами країни.

ЧОГО МИ ЧЕКАЄМО від Вас:

- чесності й відвертості, прийняття цінностей команди, - ретельності, уважності, відповідальності, - відкритості до нових знань та швидко опанування нових навичок, - уміння й готовності іноді переживати ненормовані робочі дні, - ввічливості, поваги й уваги до інших, - прагнення змінювати українську освіту на краще, - упевненого володіння пакетом Office, сервісами Google.

У чому полягатиме Ваша робота (включно, але не обмежуючись):

АСИСТЕНТКА / АСИСТЕНТ З АДМІНІСТРУВАННЯ (знання української мови обов’язкове, англійської – бажане) - прийом телефонних дзвінків, гостей; - контроль за графіком процесів і команди; - забезпечення логістики переміщень (бронювання готелів, замовлення квитків тощо); - підготовка, отримання й відправка кореспонденції, посилок; - призначення й підтвердження зустрічей; - забезпечення придатності до роботи офісу (замовлення прибирання, кави й чаю, канцтоварів, заправки та ремонту оргтехніки тощо); - допомога фінансовій службі (ксерокопіювання документів, заповнення форм тощо).

АСИСТЕНТКА / АСИСТЕНТ З ПРОГРАМИ (знання української та англійської мов обов’язкове) - написання, переклад текстів; - листування; - планування; - асистування у програмах «ЕдКемп у коробці», «ЕдМандри» та інших проектах.

СТАЖЕРКА / СТАЖЕР - ведення бази даних, створення за шаблоном та розробка google-форм; - ведення соцмереж і комунікації, - робота з сайтом (всього навчимо!).

ЯК СТАТИ ЧАСТИНОЮ КОМАНДИ EdCamp Ukraine:

надсилайте до 19 серпня включно на адресу for@edcamp.org.ua одним листом 1) мотиваційний лист, з якого ми дізнаємося, наскільки Вам близькі наші цінності та чому Ви хочете стати частиною нашої команди, 2) Ваше CV (Curriculum vitае; увага – не резюме!) українською мовою.

Розпочати роботу можна з 1 вересня.

Ми обов’язково зв’яжемося з Вами та запросимо познайомитися ближче!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page