top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У НАЙМАСШТАБНІШОМУ ДНІ ГІДНОСТІ ЄВРОПИ

До державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада Україна вже втретє долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 2 роки взяли участь понад 25 000 учасниць і учасників із 190 закладів освіти. Ще у жодній країні Європи історії про гідність не збирали стільки людей одразу!

Усесвітній День Гідності (www.globaldignity.org) – це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний навчальний курс для вчительства й учнівства, мета якого – подвигати дорослих і дітей керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.

Як відбувається Всесвітній День Гідності? Дізнайтеся та отримайте уявлення, подивившись коротке промо-відео за посиланням: https://youtu.be/tRwrENsulD4.

Команда EdCamp Ukraine – і одночасно Global Dignity Day Ukraine – щаслива знову запросити адміністрацію шкіл і вишів, педагогів і вчителів, волонтерів і волонтерок – які вже долучалися до цієї унікальної ініціативи, і які ще не мають такого досвіду – до участі у Всесвітньому Дні Гідності, який відбудеться протягом майже 3-х тижнів з 21 листопада до 9 грудня!

Цього року Всесвітній День Гідності в Україні відбудеться під патронатом Міністерства освіти і науки України. Ініціативу також підтримують – спільнота Global Shapers community (Усесвітнього економічного форуму), представництво в Україні Amnesty International Ukraine й Перший міжнародний портал вебінарів.

РЕЄСТРАЦІЯ, необхідна для того, щоб ми могли запросити Вас на орієнтаційний вебінар (під час якого розкажемо про все докладно та дамо відповіді на всі запитання), відкрита до 12 ЛИСТОПАДА 2017 року 23:59 за посиланням http://bit.ly/gdignityukraine2017.

Усі деталі ви знайдете в інформаційному повідомленні за посиланням: http://bit.ly/prgdignityukraine2017. Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, пишіть нам for@edcamp.org.ua.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page