top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Відповідь спільноти EdCamp Ukraine Серу Кену Робінсону

У 2010 році ми вперше познайомилися з анімованим відео SirKenRobinson про освітні виклики і зміну парадигм навчання - https://youtu.be/zDZFcDGpL4U.

На сьогодні цей ролик переглянули 14 мільйонів (!) разів, а книги міжнародного експерта й автора освітніх бестселерів уже перекладено українською - завдяки зусиллям Михайло Комарницький та Видавництво Літопис.

Тоді навіть у сміливих фантазіях ми не могли уявити, що така величина особисто звернеться до українського вчительства, а ми будемо до цього причетні.

На EdCampUkraine 2017 Кен Робінсон поділився своїм баченням ролі педагога в сучасній школі та привітав учасників і учасниць національної події - https://youtu.be/jHnWb-P3JoA.

Радимо також приділити 5 хвилин часу на перегляд тез звернення, які підготували наші партнери WOMO - https://goo.gl/COho3E. Особливо радіємо, що сер Робінсон визнає ефективність формату Edcamp і акцентує на важливості вчительських спільнот, що навчаються.

Виконавча директорка The Edcamp Foundation Хадлі Фергюсон у ці дні має з ним особисту зустріч - і ми сподіваємося, що це спілкування відкриє нові можливості.

Зі свого боку ми підготували відео-відповідь, у якому дякуємо за увагу до української спільноти і запрошуємо улюбленого освітянина на наступну (не)конференцію: https://www.youtube.com/watch?v=nLXYyKBawOM&feature=youtu.be.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page