top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

У майбутньому (не)конференції можуть прирівнятися до курсів підвищення кваліфікації

Міні-EdCamp Kyiv ще раз підтвердив, що (не)конференції у форматі EdCamp стають унікальною платформою для об’єднання зусиль найкращих педагогів країни – для обміну педагогічним досвідом, співпраці і розв’язання спільних задач на шляху до створення Нової української школи.

Якщо ви не мали можливості відвідати захід у Києві особисто, то маєте можливість переглянути відео подіумної дискусії за участі міністерки освіти і науки Лілії Гриневич, натхненника руху EdCamp в Україні Олександра Елькіна, директорки Департаменту освіти і науки КМДА Олени Фіданян, голови ради холдингової компанії «Ліко-Холдинг» Ігоря Лисова, директорки Київської школи № 5 Світлани Олексюк, учительки Ліко-школи та голови батьківського комітету - Нінель Бардакової та Георгія Хіоні.

Пані Лілія наголосила на тому, що у майбутньому подібні заходи можуть прирівнюватися до курсів підвищення кваліфікації. Більше читайте на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням: http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2017/02/11/liliya-grinevich-akademiya-pednauk-vtratila-monopoliyuna-rozrobku-navchalnix-program,-do-proczesu.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page