top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Регіональні дебати - тепер у Запоріжжі

9 листопада відбувся Запорізький регіональний етап дебатів «Молодь дебатує» за німецькою методикою «Jugend debattiert».

Із вітальним словом до учасників і учасниць звернулися директорка Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Тетяна Озєрова, заступниця начальника управління Валентина Хіврич та координаторка проекту «Молодь дебатує» від EdCamp Ukraine Олена Малахова.

Гості заходу мали змогу ознайомитися з особливостями цього формату і побачити дебати на тему «Чи необхідно заборонити торговельні та/або розважальні заклади на території природничих і культурно-історичних пам'яток Запорізької області?» від учнів та учениць двох навчальних закладів -Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Січовий колегіум» і Мелітопольської школи І-ІІІ ступенів №23.

За підсумками дебатів у півфіналі, який відбудеться 10 грудня 2016 року у м. Харкові, Запорізьку область будуть представляти:

• Горелов Роман, учень Запорізького Січового колегіуму, • Ратєєва Анастасія, учениця Запорізького Січового колегіуму, • Баслик Вікторія, учениця Мелітопольської спеціалізованої школи № 23, • Струць Марія учениця Мелітопольської спеціалізованої школи № 23.

Крім цього Горелов Роман та Баслик Вікторія стали «найкращими дебатуючими» за думкою глядацького кола.

Наприкінці заходу директорка Департаменту освіти і науки ЗОДА Тетяна Озєрова висловила подяки на нагородила грамотами директорок шкіл-учасниць Єршову В.О. та Тюріну О.В., а також тренерський склад за реалізацію німецько-українського проекту «Молодь дебатує» в Запорізькій області.

Більше за посиланням: http://zski.com.ua/4037.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page