top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У ВСЕСВІТНЬОМУ ДНІ ГІДНОСТІ

Рік тому Україна вперше долучилася до Всесвітнього Дня Гідності – і у ньому взяли участь 12 767 учасниць і учасників із 120-ти закладів освіти. Ще у жодній країні перший рік участі не збирав довкола історій про гідність стільки людей одразу!

За відгуками – захопливими розповідями, фото і відео, листами й коментарями – стало зрозуміло, що варто провести цей день знову та зробити його традиційним. Про враження та результати від першого Дня Гідності в Україні можна дізнатися на спеціально створеній сторінці Global Dignity Ukraine (www.facebook.com/gdignityukraine).

Цього року команда EdCamp Ukraine щаслива знову запросити адміністрацію шкіл і вишів, педагогів і вчителів, волонтерів і волонтерок – які вже долучалися до цієї унікальної ініціативи, і які ще не мають такого досвіду – до участі у Дні Гідності, який відбудеться 21 жовтня 2016 року.

Детальніше про проект, а також про результати і враження від Дня гідності 2015 року в короткому промо-відео https://youtu.be/tRwrENsulD4, а також в інформаційному листі за посиланням: http://goo.gl/HJOSz4.

Реєстрація, необхідна для того, щоб ми могли запросити Вас на орієнтаційний вебінар, відкрита до 20:00 8 жовтня 2016 року: http://bit.ly/gdignityukraine2016.

Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, пишіть нам for@edcamp.org.ua або у повідомлення на цю сторінку.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page