top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

"Що краще для школи – вугілля чи альтернативні види опалення?" - Миколаїв дебатує

30 серпня 2016 року Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 розпочала роботу у проекті "Молодь дебатує”. Педагоги та адміністрація школи зійшлися на думці, що у сучасній Україні є нагальна потреба виховання людей з критичним типом мислення і з розвинутими комунікативними навичками.

За цей час у школі відбувся тренінг для учнів 6-7, 8-9 класів, що мав на меті підготувати учнівство до участі в українсько-німецькому проекті "Молодь дебатує". Старші ж учні й учениці вчилися дебатувати на теми, серед яких були такі: "Чи потрібні в Україні чемпіонати з футболу?", "Чи потрібно дотримуватися здорового способу життя?", "Чи потрібно задавати учням домашні завдання?", "Чи потрібна шкільна форма?", "Чи потрібно займатися спортом усім?". Однією з найбільш цікавих тема виявилася така: "Що краще для школи – вугілля чи альтернативні види опалення?".

Також координаторка ініціативи у школі Лариса Грицюк працювала над вправою "Естафета питань", під час якої діти збирали питання до вибраної на дебати теми, та вправою "Історія по колу", що допомагає створювати спільну логічну історію команди.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page