top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Нас підтримає Громадська рада при Міністерстві освіти і науки України

Голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України була учасницею Першої національної (не)конференції для шкільних педагогів у 2015 році і мала можливість відчути особливості інноваційного формату EdCamp та його ефективність.

«Із радістю зазначаємо, що в контексті реформування системи освіти в Україні та входження її в європейський та міжнародний освітній простір, проведення такої ініціативи за участі шкільних педагогів із різних регіонів, адміністраторів освіти усіх рівнів, фахівців бібліотечної та музейної справи, громадських об’єднань та бізнесу, школярів та їхніх батьків, студентства педагогічних спеціальностей, національних і міжнародних експерток та експертів з Італії, Нідерландів, Німеччини, США, Швейцарії та країн ближнього зарубіжжя є корисною та ефективною для освітнього середовища України».

Із радістю можемо повідомити, що Галина Усатенко стане спікеркою Другої національної (не)конференції для шкільних педагогів 9 та 10 квітня 2016 року. Із нетерпінням чекаємо на проблемну дискусію за темою «Державно-громадський та громадсько-державний принцип в освіті: досвід та перспектива»!

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page