top of page

23 і 24 червня 2015 р.

EdCamp Ukraine логотип

м. Харків, Культурний центр «Бейт Дан», вул. Тобольська, 46

Перша національна (не)конференція для шкільних педагогів

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

Лого EdCamp Ukraine

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! 

«Переконана, що освіта є фундаментом сильної нації» – Марина ПОРОШЕНКО підтримує EdCamp Ukraine 2016

Чудові новини! Ідея (не)конференцій EdCamp Ukraine привертає все більше уваги й зацікавлення. Спільнота відповідального вчительства отримала листа підтримки від Марини Порошенко.

У своєму зверненні до команди EdCamp Ukraine меценатка, громадська діячка, дружина президента України Марина Порошенко висловила впевненість у тому, що завдяки таким заходам як Друга національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016 можна сформувати генерацію прогресивних і професіональних педагогів, а також побудувати модерну українську школу, у центрі функціонування якої будуть інтереси, потреби і бажання дитини.

«Переконана, що освіта є фундаментом сильної нації, я і вона має бути якісною та доступною для всіх без винятку дітей, бо всі вони – наше майбутнє. Вдячна організаторам за відповідальне ставлення до питання впровадження інклюзивної освіти в Україні, яке включене в цьогорічну панель дискусії. Адже це – запорука зміни ставлення українських громадян до людей з особливими потребами та важливий чинник їх соціалізації».

Дякуємо Марині Анатоліївні за увагу до проблем і потреб українського вчительства! Сподіваємося, що обставини складуться якнайкраще, і учасники й учасниці матимуть змогу на (не)конференції поспілкуватися з нею та експертами й експертками її Фонду особисто.

У свою чергу ми робимо все, щоб EdCamp Ukraine став майданчиком, де народжуються нові ідеї, а проблеми – вирішуються.

Агенція Продюсування Освіти
EdCamp Ukraine | E-mail
EdCamp Ukraine | Facebook
EdCamp Ukraine | Twitter
EdCamp Ukraine | YouTube

Хештег #EdCampUkraine

© 2015-2019, Громадська організація «ЕдКемп Україна»

bottom of page